MediaMarkt'tan toplamda 66000 TL'ye alınan RTX 3060 Ti sistem iade edilebilir mi?

kasada sıkıntı çıktı zaten aux kısmında komple set olarak aldım diye garanti sıkıntı olduğunu onaylayınca iade edebiliyorum

müşteri hizmetleri 14 gün sadece öyle bir şey yok dedi ayrıca çalışana sinir oldum gidip dövsem haklıyım fiyatı çok iyi çok güçlü hiç sıkıntı çıkmaz dedi
Mağazadan satın alınan ürünlerde 14 günlük cayma hakkı yok.

sıkıntılı parça var garanti onaylarsa iade/değişim seçeneğimiz oluyor tek sorum şu hepsini mi alırlar tek parçayımı ben komple set olarak aldım kasayı
Hangi parçada problem varsa o parçayı değiştirirler ve sistemi geri yollarlar. 14 gün sonrasında iade etmek için tüm sistemin falan bozulması lazım.

sıkıntılı parça var garanti onaylarsa iade/değişim seçeneğimiz oluyor tek sorum şu hepsini mi alırlar tek parçayımı ben komple set olarak aldım kasayı
Hocam faturaya bağlı, faturada ayrı ayrı ise garanti de ayrı ayrı işler.

3 ay geçmiş ürünü hiçbir firma keyfi iade almaz.

48000 TL'ye LG Ultra Gear GN880-B monitör RTX 3060 Ti i5-12400F işlemci 16 GB RAM Rampage kasa sattılar. Yanında içerisinde 10000 TL'lik aksesuarım ve 8000 TL Windows 11 kurulum ve kasa kurulum dahil. Şimdi fark ettim o fiyata 4070 Ti sistem var. İade ya da farklı ne yapılabilir?
4080 sistem var o fiyata ya

Technopat Haberler

Geri
Yukarı