MediaMarkt'tan yenilenmiş iPhone 12 mini alınır mı?

onikra

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Biliyorum yenilenmiş telefonlara pek güven olmaz ama 2. el almaktansa MediaMarkt gibi resmi bir yerden yenilenmiş almak mantıklı mı 20 bin bandından S22 düşündüm ama gerçekten Android'den sıkıldım artık beğenmezsem satarım diye düşünüyorum veya üstüne biraz daha koyup düz 64 GB 12 mi alayım sizce?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (34).png
    Ekran Görüntüsü (34).png
    93,6 KB · Görüntüleme: 71
Yenilenmiş iPhone 12 mini alacağına iPhone 11 al. iPhone 11 de artık alınmaz aslında. O yüzden sırf almış olmak için iPhone almak yerine güzel bir Android al. Hoş güzel bir Android var mı o fiyatlara bilmiyorum ama...

iPhone'da ısrarcıyız sanırım. 2024'te 64 GB yenilenmiş iPhone 12 alın gitsin en fazla beğenmeyip zararına satarsınız (!)

Yenilenmiş iPhone 12 mini alacağına iPhone 11 al. iPhone 11 de artık alınmaz aslında. O yüzden sırf almış olmak için iPhone almak yerine güzel bir Android al. Hoş güzel bir Android var mı o fiyatlara bilmiyorum ama...
bu fiyat bandında s22 var s22 ile 0 düz 12 arasında kaldım bende mini yenilenmiş alırmıyım emin değilim

Merhaba. Biliyorum yenilenmiş telefonlara pek güven olmaz ama 2. el almaktansa MediaMarkt gibi resmi bir yerden yenilenmiş almak mantıklı mı 20 bin bandından S22 düşündüm ama gerçekten Android'den sıkıldım artık beğenmezsem satarım diye düşünüyorum veya üstüne biraz daha koyup düz 64 GB 12 mi alayım sizce?
S20 FE ya da Realme GT2 öneririm bu fiyat bandında. Güçlü telefonlardır kamera konusunda realme GT2 yi bilemem ama S20 FE nin arka kamerası baya iyiyken ön kamerası biraz kötü. Tercih sizin

Ben almazdım. Hem attığınız örnek G2. Yani kasasında çizikler var. Yeni diye aldığınız telefon hem 3-4 yaşında hem de yenilenmiş. Mümkün değil android almam artık derseniz sıfır 12 alın bari. Android olur derseniz 13T var, S23 FE var, S22 var, Nord 3 var var da var. Bunların hepsi 12'yi gömer.

Ben almazdım. Hem attığınız örnek G2. Yani kasasında çizikler var. Yeni diye aldığınız telefon hem 3-4 yaşında hem de yenilenmiş. Mümkün değil android almam artık derseniz sıfır 12 alın bari. Android olur derseniz 13T var, S23 FE var, S22 var, Nord 3 var var da var. Bunların hepsi 12'yi gömer.
anladım g2 nin anlamını bilmiyordum teşekkürler

12 mini yi ilk çıktığından beri kullanıyorum. Güzel cihaz ama yenilenmiş durumu nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca 12 mini herkese hitap etmez. Elinizden telefon düşmüyorsa günün her saati kurcalıyorsanız almayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı