MediaTek işlemciler şu anda nasıl?

Modelden modele değişir. Telefona göre de değişen bir durum yazılım vs. ancak yeni olanlar bence kullanılabilir. Ama pek güven vermiyor ısınma ve güç konusunda iyi olduğunu sanmıyorum. Ancak, dimensity iyi.

Benim okuduğum tüm kaynaklar bu dediğiniz tam tersiniz söylüyor MediaTek işlemciler için. Fiyatına göre iyi performansı olduğunu ancak ısınma ve batarya süresinin yetersiz kaldığını.

Note 8 Pro'da kilitleri kaldırınca cihaz 60 dereceye çıkıyordu :D

Note 8 Pro'da kilitleri kaldırınca cihaz 60 dereceye çıkıyordu :D

Mevzu ısınması da değil hocam. Tamam ısınması telefonun ömrünü önemli ölçüde kısaltır fakat zamanında MediaTek o kadar çok reset atıyordu ki bazen ısınmasına bile gerek olmuyordu o 5580 deneyimimde. Fotoğraf çekeceğim tam çekecekken reset atıyordu telefon.

Dimensity serisi iyi bence. Helio idare eder.

Sorun şurada dimensity işlemcili cihazlarda zaten neredeyse Snapdragon işlemcili rakipleri ile aynı fiyatta aklı mantığı olan insan gidip onu almaz zaten.

Huawei'de iyi.
Hisilicon kirin 710F.
MediaTek g80.
F/P işlemcilerdir.
Ama bütçen varsa Snapdragon 888

G80 işlemcili telefonlarla SD888 gibi bir canavarla aralarında bırakın fiyat farkını uçurum var. Telefon alırken muhtemelen 6K civarı fiyatlarda sınırım olacak o da maksimum ki o kadar toparlayabileceğimi sanmıyorum. Gerçekten iyi sarstı deprem ekonomik olarak da. Muhtemelen SD865 işlemcili cihazlar benim için en iyi seçenek olacaklar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı