MediaTek MT7921 bağlantısı sürekli kopuyor

Merhabalar.

Cihazımda az önce bir anda internet bağlantısı koptu Wi-Fi'yi kapatıp açmama izin vermedi. Yeniden başlattım bilgisayarı ve olay görüntüleyicisinde bu sorunları gördüm. Daha önce de yapmıştı bu sorunu. MediaTek kartlar neden böyle? Acaba kart mı bozuk yoksa yeni bir kart ve aynı zamanda "MediaTek" olmasından kaynaklı mıdır? Eğer MediaTek ise ve kartı değiştirseler serviste bu sefer yine değişen bir şey olmayacak. Yardımcı olabilir misiniz?

Cihazım ASUS evet hocam. Ya şöyle eğer garantiye göndermelik bir durum olursa Wi-Fi kartını tekrar MediaTek ile değiştirip gönderirim. Intel bir kart alabilsem çok iyi olur aslında ama uyumlu kartı nasıl bulacağım bilmiyorum.

Hocam birkaç tane kart buldum yorumunuzu bekliyorum.

Farklarını anlayamadım. Soket şekilleri eğer görseller doğru ise benim cihazdaki MediaTek ile aynı. Hangisini almalıyım sizce?

@Yener K. hocam siz de bakabilir misiniz?

Google'da.

ax211.ngwg. Nv​

Olarak arattığımda soketin boss bilişim sitesindeki soketten farklı olduğunu gördüm. Tam emin olamıyorum hocam.
@Yener K. @KojiroHyuga04 hocam arkadaşımın bilgisayarından intel ax201 modelini söktüm kendi cihazıma taktım soket farklı olmasına rağmen yuvaya girdi yuvada tek diş var. (üzerinde termal pad olan mediatek.) Mediateki söküp inteli taktım çalıştı.

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Onaylıyor musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20220415_144119.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220415_144036.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Hocam sanırım iki ürünün farkını öğrendim.

Bu iki üründe vPro denilen olaydan dolayı fiyat farkı mevcut. Birinde vPro var diğerinde yok sanırım. Bu vPro nedir? Önemli midir acaba ya da bir ev kullanıcısı için önemli midir, benim cihazım bunu destekler mi acaba, nedir neyin nesidir? @Yener K.
@Tim hocam bu konulara bakıyor musunuz bilmiyorum ama aktif görünce etiketledim kusura bakmayın.

@Yener K. @KojiroHyuga04

Hocam sanırım bunu alacağım çünkü diğerlerinden daha yeni çıkmış bir kart, Wi-Fi 6E destekli 6 GHz vs. Daha yeni teknoloji bir ürün.

Ama uyumlu mudur? Sizden dönüş bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Boss Bilişim güvenli değildir ve forumda yasaklıdır. Alışverişinizi buradan yapmamanızı öneririz.

Merhaba. Boss Bilişim güvenli değildir ve forumda yasaklıdır. Alışverişinizi buradan yapmamanızı öneririz.
Anladım. Güvenli olmamasının sebebi nedir söyleyebilir misiniz? Kendileri ETBİS sisteminde kayıtlı olduklarını söylüyorlar. Bizzat kontrol ettim onaylı bir firma. Alışveriş yapıp memnun kalan da var kalmayan da. Güvenli olmama sebebi nedir biraz daha açık yazabilir misiniz rica etsem?
@Yener K. hocam sizin düşünceniz nedir?

Bu firma ile gerçekten çok sorun yaşayanlar var. Bu nedenle bizde yasaklı. Hiçbir üyemizin mağdur olmasını istemeyiz. Farklı yerlerden alabilirsiniz. Soketi uygun olan adaptörler takılabilir fakat garanti durumu ise firmanın bileceği iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…