Arkadaşlar bu model pc ye sahip olup bu sorunu yaşamayan yoktur diye bende bir çözüm yazayım dedim:
yaklaşık 1 aydır bende bu wifi kartı ile cebelleşiyorum. sizin yazdığınız her sorunu bende yaşadım. Bende en çok sorun olduğu zaman, wifi ve bluetotothu beraber kullanmak istediğim zaman ama her gün wifi kartı ile sorun yaşıyordum 1 aydır. Burdaki çözümler bendede işe yaramadı. Benim aklıma kartta statik elektrik birikmesi sonucu bu sorun olabileceği geldi. Cihazı komple söktüm . Bataryasını, wifi kartını vs . çıkartıp kenara koydum bir 10 dakika. Hiç bir elektrik bağlantısı, batarya, adaptör vs olmadan power tuşuna bir 15 sn kadar basılı tuttum ki cihazda statik elektrik varsa diye. sonra cihazı topladım ve 2 gündür deniyorum bluetooth bağlansını gamepada bağlıyorum sürekli ve wifi yi kullanıyorum test amaçlı. Şu an için hiç bir sorun yok gibi . Ne wifi bağlantısı ne bluetooth bağlantısı bir kere bile kopmadı ve wifi kartını görmemezlik yapmadı cihaz. Eğer eli yatkın olanlar bu çözümü deneyebilirler.