MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless LAN kartı çalışmıyor

Arkadaşlar bende FX506LHB modeli var aynı sorunu yaşıyorum ASUS'a gönderdim 8bin TL aldılar yine oluyor
bende RTL 8822CE wifi modülüne sahip lenovo marka laptop vardı ve bende garantisi devam ederken 2 kez servise gönderdim wifi kart sorunu için. bende modeme geç bağlanma ve ara sıra kopma sorunları oluyordu. servis sorunu çözmek için kartı değiştirdi ama sorun çözülmedi. muhtemelen bu kartın windows 11 ile uyum sorunu var. servis kartı değiştirince windows 11 yerine 10 home sürümünü yükleyip gönderiyordu. bende 10 home ile kullanırken sorun yaşamadım, ne zaman 11 yüklesem sorunlar başlıyordu. bende laptobun driverlerinin olduğunu siteden uyumlu parçalar listesinde 3 tane uyumlu model buldum ve birini aliexpress'ten sipariş verdim. gelir gelmez taktım ve o gün bu gün wifi sorunum kalmadı.

Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle bende ASUS TUF F 15 FX506l var. Aynı Wi-Fi kartına sahibim. Ben de bu sorunu yaşıyordum buradan bir arkadaş yazmış içini açıp bataryayı çıkardım açma kapatma tuşuna basılı tut statik elektriği atıyor falan diye ben denedim sorunsuz çalışıyor şu an deneyebilirsiniz. O arkadaştan da Allah razı olsun sorun çözüldü.

Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle bende ASUS TUF F 15 FX506l var. Aynı Wi-Fi kartına sahibim. Ben de bu sorunu yaşıyordum buradan bir arkadaş yazmış içini açıp bataryayı çıkardım açma kapatma tuşuna basılı tut statik elektriği atıyor falan diye ben denedim sorunsuz çalışıyor şu an deneyebilirsiniz. O arkadaştan da Allah razı olsun sorun çözüldü.
Bende de düzelmişti fakat sonradan tekrar gitmişti. Çok sıkıntı çektim sonra aniden bir sabah sorun çözüldü kendiliğinden ve aylardır yaşamıyorum bu lanet sıkıntıyı. Ama bu model gerçekten problemli. Xyzs tuşları altındaki metal tabaka zamanla 1-2 senelik kullanım sonucunda ısınıp tuşları bozuyor. Tüm kullanıcılar mağdur bu konuda. Ve garanti kapsamına sokmuyorlar. Dikkatli olmak lazım. Altında ssd slotu varsa çıkaralım bozulma ihtimali var tuşların

Bu kartı kullanan 2 tane cihazım var biri asus rog biri lenovo loq işin garip tarafı sadece problem asusta var lenovo da yok yıl olucak neredeyse lenovo bir kere bile kopma yapmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı