"Medya Sürücüsü Yok" Hatası

Sen zaten kurulum aşamasına geçmişsin. Boot etmekle ilgili sorunun yok. Boot için uefi flash belleği seçmen yeterli...
Windows yüklerken resimdeki hatayı alıyorum. Sürücü yükle hatası usb yi farklı usb girişlerinde de denedim sorun çözülmüyor
Birde msi bios ekranı bende siyah beyaz renksiz yani nedendir bu

Windows yüklerken resimdeki hatayı alıyorum. Sürücü yükle hatası usb yi farklı usb girişlerinde de denedim sorun çözülmüyor
Tamam aynı şeyden bahsediyoruz. Resimdeki hata flash belleği görmediği için değil windowsu yükleyecek sürücüyü girmedi için. Sen dediklerimi yaparsan çözüm olacaktır. Önce kolay olanı dene. Elindeki windows10 64 bit uefi programını winusb
setup programıyla yaz. Olmazsa windows imajıni başka yerden tekrar indirirsin

Tamam aynı şeyden bahsediyoruz. Resimdeki hata flash belleği görmediği için değil windowsu yükleyecek sürücüyü girmedi için. Sen dediklerimi yaparsan çözüm olacaktır. Önce kolay olanı dene. Elindeki windows10 64 bit uefi programını winusb
setup programıyla yaz. Olmazsa windows imajıni başka yerden tekrar indirirsin
Peki biosumda güncel değil bununlada alakalı olabilirmi

Rufus 2.17 veya 2.18 sürümü ile UEFI için GPT bölüm düzeni seçeneği ile tekrar kurulum USB'si oluşturun. Eğer aynı sorun devam ederse kurulum ekranında Shift+F10 ile komut penceresini açın ve "diskpart" yazıp ardından "list disk" yazın. Listelenen alanda 240 GB boyutunda SSD diskinizi göremiyorsanız farklı işlemlere geçmemiz gerekebilir.

Rufus 2.17 veya 2.18 sürümü ile UEFI için GPT bölüm düzeni seçeneği ile tekrar kurulum USB'si oluşturun. Eğer aynı sorun devam ederse kurulum ekranında Shift+F10 ile komut penceresini açın ve "diskpart" yazıp ardından "list disk" yazın. Listelenen alanda 240 GB boyutunda SSD diskinizi göremiyorsanız farklı işlemlere geçmemiz gerekebilir.
Tamam hocam suan lokasyon degisiyorum 1 saate deneyecegim insallah buralarda olursunuz da cozebilirim skintimi tesekkurler herkese
Arkadaslar selam tekrardan skinti usb den kaynaklaniyormus suanda windows yukleniyor ancak farkli birsey sormak istiyorum. Bende uefi kurulumdan sonra anakartim msi b450m pro m2 v2 olmasina ragmen msi logosu yerine pro series diye birsey cikiyor bu olmasi gerekenmidir ve bios neden siyah beyaz acaba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı