F FCOE0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 İyi günler arkadaşlar acaba mega linklerini direkt indirme linkine çeviren bir site veya servis biliyor musunuz?
İyi günler arkadaşlar acaba mega linklerini direkt indirme linkine çeviren bir site veya servis biliyor musunuz?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 4 Mayıs 2022 #2 MegaDownloader vardı bir ara, oradan linkini alıp IDM ile indiriyordum, sistem devam ediyor mu bilmiyorum. Deneyebilirsin.
MegaDownloader vardı bir ara, oradan linkini alıp IDM ile indiriyordum, sistem devam ediyor mu bilmiyorum. Deneyebilirsin.
F FCOE0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 enes.wtp dedi: Megadownloader vardı bir ara, oradan linkini alıp IDM ile indiriyordum, sistem devam ediyor mu bilmiyorum. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben Telegram mirror bot kullanıyorum orada bazen mega linklerini sıkıntı çıkarabiliyor bu yüzden de megayla bağlantısı olmayan bir link servisine ihtiyacım var. Link kısaltma servisleri de yine megaya yönlendiriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
enes.wtp dedi: Megadownloader vardı bir ara, oradan linkini alıp IDM ile indiriyordum, sistem devam ediyor mu bilmiyorum. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben Telegram mirror bot kullanıyorum orada bazen mega linklerini sıkıntı çıkarabiliyor bu yüzden de megayla bağlantısı olmayan bir link servisine ihtiyacım var. Link kısaltma servisleri de yine megaya yönlendiriyor.