S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Mega üzerinden 12 bölümlük bir seri indireceğim ama biliyorsunuz Mega'nın gıcıklığını. IDM ile indirmemin bir yolu var mı?
Mega üzerinden 12 bölümlük bir seri indireceğim ama biliyorsunuz Mega'nın gıcıklığını. IDM ile indirmemin bir yolu var mı?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 24 Mayıs 2021 #2 Bazı farklı programlar ile Mega'dan IDM için link almanız falan filan gerekiyor. Mega Downloader kullanımını öğren kanka.
Bazı farklı programlar ile Mega'dan IDM için link almanız falan filan gerekiyor. Mega Downloader kullanımını öğren kanka.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 24 Mayıs 2021 #3 IDM ile nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yapamazsanız PC'ye mega kurun öyle indirmeyi başlatın, indirmenin ortasında kotaya ulaşıldı diyor sinir krizi geçirttiriyor.
IDM ile nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yapamazsanız PC'ye mega kurun öyle indirmeyi başlatın, indirmenin ortasında kotaya ulaşıldı diyor sinir krizi geçirttiriyor.
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 enes.wtp dedi: Bazı farklı programlar ile Mega'dan IDM için link almanız falan filan gerekiyor. Mega Downloader kullanımını öğren kanka. Genişletmek için tıkla... Güvenli midir Mega Downloader? Burakydn dedi: indirmenin ortasında kotaya ulaşıldı diyor sinir krizi geçirttiriyor. Genişletmek için tıkla... O yüzden arıyorum.
enes.wtp dedi: Bazı farklı programlar ile Mega'dan IDM için link almanız falan filan gerekiyor. Mega Downloader kullanımını öğren kanka. Genişletmek için tıkla... Güvenli midir Mega Downloader? Burakydn dedi: indirmenin ortasında kotaya ulaşıldı diyor sinir krizi geçirttiriyor. Genişletmek için tıkla... O yüzden arıyorum.