SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #21 Mega indirimin olayı kupon vermesiydi,Epic bu geleneği bozdu.
Corizeo Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 657 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Mayıs 2024 #22 Epic Games biraz tutuşmuş galiba, ne kupon veriyorlar ne de epic ödülleri %10 Gittikçe kötüleşiyor.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 16 Mayıs 2024 #23 İyi ki geçen seneki indirimlerde toplamışım şu an bir Marvel Spider-Man ve Alan Wake 2 istiyorum ama onlara da bu fiyatlar değmez gibi.
İyi ki geçen seneki indirimlerde toplamışım şu an bir Marvel Spider-Man ve Alan Wake 2 istiyorum ama onlara da bu fiyatlar değmez gibi.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.449 Çözümler 40 Yer Edinburgh 16 Mayıs 2024 #24 Oyunların indirim oranıda düşmüş
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #25 DumpcesTR dedi: İyi ki geçen seneki indirimlerde toplamışım şu an bir Marvel Spider-Man ve Alan Wake 2 istiyorum ama onlara da bu fiyatlar değmez gibi. Genişletmek için tıkla... Spider-Man 600 civarıydı yanlış görmediysem, değeceğini düşünüyorum. Steam'de tüm başarımlarını bitirdiğim tek oyun.
DumpcesTR dedi: İyi ki geçen seneki indirimlerde toplamışım şu an bir Marvel Spider-Man ve Alan Wake 2 istiyorum ama onlara da bu fiyatlar değmez gibi. Genişletmek için tıkla... Spider-Man 600 civarıydı yanlış görmediysem, değeceğini düşünüyorum. Steam'de tüm başarımlarını bitirdiğim tek oyun.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 16 Mayıs 2024 #26 İndirim sayfasına yeni oyunlar ekleniyor yenileyip görebilirsiniz. Akşama doğru indirimdeki oyunlar netleşir. Corizeo dedi: Epic Games biraz tutuşmuş galiba, ne kupon veriyorlar ne de Epic ödülleri %10 Genişletmek için tıkla... İyi ki geçen sene kaçırmamışız . Andy deufresne dedi: Oyunların indirim oranıda düşmüş. Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed oyunları pahalaşmasına rağmen zamdan önceki indirimlerle aynı fiyata düşmüş. deniz.10 dedi: Spider-Man 600 civarıydı yanlış görmediysem, değeceğini düşünüyorum. Steam'de tüm başarımlarını bitirdiğim tek oyun. Genişletmek için tıkla... Kupon olsaydı düşünmeden alırdım ama şu anlık tam bilemedim.
İndirim sayfasına yeni oyunlar ekleniyor yenileyip görebilirsiniz. Akşama doğru indirimdeki oyunlar netleşir. Corizeo dedi: Epic Games biraz tutuşmuş galiba, ne kupon veriyorlar ne de Epic ödülleri %10 Genişletmek için tıkla... İyi ki geçen sene kaçırmamışız . Andy deufresne dedi: Oyunların indirim oranıda düşmüş. Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed oyunları pahalaşmasına rağmen zamdan önceki indirimlerle aynı fiyata düşmüş. deniz.10 dedi: Spider-Man 600 civarıydı yanlış görmediysem, değeceğini düşünüyorum. Steam'de tüm başarımlarını bitirdiğim tek oyun. Genişletmek için tıkla... Kupon olsaydı düşünmeden alırdım ama şu anlık tam bilemedim.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #27 DumpcesTR dedi: Kupon olsaydı düşünmeden alırdım ama şu anlık tam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben evrenini çok sevdiğim için beğeniyorum. Bu tarz seri bir combat başka bir oyunda yok.
DumpcesTR dedi: Kupon olsaydı düşünmeden alırdım ama şu anlık tam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben evrenini çok sevdiğim için beğeniyorum. Bu tarz seri bir combat başka bir oyunda yok.
RedFalcon1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #28 Kuponsuz mega indirim mi olur ya? Kaç aydır kupon olacak diye heyecanla bekliyoruz olana bak. Bari ödülleri %10'a çıkaraydınız.
Kuponsuz mega indirim mi olur ya? Kaç aydır kupon olacak diye heyecanla bekliyoruz olana bak. Bari ödülleri %10'a çıkaraydınız.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.449 Çözümler 40 Yer Edinburgh 16 Mayıs 2024 #29 RDR2 bari 500 TL olsaydı
Corizeo Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 657 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Mayıs 2024 #30 RedFalcon1 dedi: Kuponsuz mega indirim mi olur ya? Kaç aydır kupon olacak diye heyecanla bekliyoruz olana bak. Bari ödülleri %10'a çıkaraydınız. Genişletmek için tıkla... Epic Store kar edemediği için akıllanmışlar galiba ne kupon getirdiler ne de epic ödüllerini arttırdılar Epic Games Admits In Court That Its PC Store Still Isn't Profitable - Kotaku The company behind Fortnite is currently in a legal fight against Google over in-app fees kotaku.com
RedFalcon1 dedi: Kuponsuz mega indirim mi olur ya? Kaç aydır kupon olacak diye heyecanla bekliyoruz olana bak. Bari ödülleri %10'a çıkaraydınız. Genişletmek için tıkla... Epic Store kar edemediği için akıllanmışlar galiba ne kupon getirdiler ne de epic ödüllerini arttırdılar Epic Games Admits In Court That Its PC Store Still Isn't Profitable - Kotaku The company behind Fortnite is currently in a legal fight against Google over in-app fees kotaku.com