Epic Games Mega indirimlerden sepet önerisi

Hertzz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha yeni Epic Games mega indirimleri başladı. Bende oyun almayı düşünüyorum. Kafamda God of War: Ragnarok ve Last of Us P1 var. Onların puanları ile de Uncharted hırsız mirası koleksiyonu almayı düşünüyorum. Toplamı bana 1800e mal oluyor. Sizce w/l nedir? Hani daha ucuza nereden elde edebilirim bu oyunları. Korsan oynamak istemiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250515_194640_Chrome.jpg
    Screenshot_20250515_194640_Chrome.jpg
    143,2 KB · Görüntüleme: 171
Ragnarok da 1200 ün altına düşmüyor be kardeşim ya. Kitlemişler 1200 e hep aynı fiyat.

Keşke daha ucuz olsa. Tavsiyem oyun hesabı al. 150 lira ver, 60 saat oyna sonra sal gitsin. 1200 bence pahalı ya. Yani indirim yeterli değil.
Aslında oyun hesabı almak daha aparatif ama ben kütüphanemde olsun istiyorum. cunku hani god of warın ilk oyununu bitirmeme rağmen arada indirip tekrar tekrar oynadığım oluyor. Arada dönüp tekrar oynamak benim için daha cazip. ama tabi indirim kovalasamda hiç denk gelemedim. şuan epicte olan %20 puan olayı olmasa ragnarok dusunmezdim açıkçası

Aslında oyun hesabı almak daha aparatif ama ben kütüphanemde olsun istiyorum. cunku hani god of warın ilk oyununu bitirmeme rağmen arada indirip tekrar tekrar oynadığım oluyor. Arada dönüp tekrar oynamak benim için daha cazip. ama tabi indirim kovalasamda hiç denk gelemedim. şuan epicte olan %20 puan olayı olmasa ragnarok dusunmezdim açıkçası
Sen bilirsin hocam ama ben GoW a o fiyatı vermeye gerçekten acıdım, sırf hikayeyi tamamlamak için 1200 çok geldi bana. Dediğim gibi de hiç 1200 ün altına da düşmüyor.

Bugüne kadar parasına acımadığım tek oyun rdr2 oldu, çünkü oyun çok büyük. Ulan acaba şunu şunu yapsam nasıl olurdu diye tekrar tekrar oynatıyor kendini.

Ama GoW hep aynı yani 1 kere bitirsem tekrar oynayasım gelmiyor. Yani 1 kere oynayıp saldığım oyunu satın almak bana israf geliyor.

Blackmyth Wukong u da oyun hesabı almıştım, oynadım bitirdim sildim mis. :)

Ama senin bütçen esnek, tekrar indirip oynayacak kadar da seviyorsan al gitsin. Epic de belirli oyunlar X rakamdan aşağı hiç düşmüyor. Yani farklı platformlarda daha da ucuzlar mı diye beklemenin mantığı yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı