Mega. Nz adlı upload sitesinde büyük çaplı bir dosya indirecektim şansa bala tor ağındayken karşıma çıkmıştı. Torda 100 KB ile indiriyor diye ana tarayıcıya geçtim Premium al falan dedi. Tordan indirirken neden böyle beleş oldu anlamadım.
Bu nasıl çalışıyor tam olarak.Aşağıdaki açık kaynak kodlu uygulama ile istediğiniz boyutta dosyaları indirebilirsiniz mega.nz'den.
![]()
GitHub - tonikelope/megabasterd: Yet another unofficial (and ugly) cross-platform MEGA downloader/uploader/streaming suite.
Yet another unofficial (and ugly) cross-platform MEGA downloader/uploader/streaming suite. - tonikelope/megabasterdgithub.com
Teşekkürler en azından hızlı olacak.Aşağıdaki açık kaynak kodlu uygulama ile istediğiniz boyutta dosyaları indirebilirsiniz mega.nz'den.
![]()
GitHub - tonikelope/megabasterd: Yet another unofficial (and ugly) cross-platform MEGA downloader/uploader/streaming suite.
Yet another unofficial (and ugly) cross-platform MEGA downloader/uploader/streaming suite. - tonikelope/megabasterdgithub.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.