Megadeth 12 Haziran 2024'te Türkiye'de!

Dün öğleden sonra bana istihbaratı gelmişti 😁. Son derece harika bir gelişme ki Bükreş + Atina konserleri yapılacakken bizim pas geçilmemiz zaten abes olurdu. Ek olarak Mustaine zaten geçtiğimiz yazdan beri ailesi ile beraber Güney İtalya'da yaşıyor artık. Yani yakınız. En büyük temennim umarım organizatör firma, karaborsacılara engel olabilir zira geçtiğimiz haftalarda Scorpions biletlerinde herkes şok oldu kimse bilet alamadan karaborsacılar biletleri bitirip fahiş fiyattan satışa sundular... Bunların haricinde benim esas aldığım istihbarat, son albümünde sarı rengi bolca kullanmış olan grubun da geleceği üzerineydi onun için de hala beklemedeyiz. Çok kuvvetli bir diğer aday ise Judas Priest. Onlar da bakarsınız geliverirler... Gerçekten güzel bir gelişme... Eskiden tabi gruplar çok daha sık gelmekteydiler ülkemize ama malum... Buna da şükür diyelim. Umarım yaza kadar Mustaine ismini bile hatırlayamadığım random guy gitaristi şutlayıp Marty Friedman'ı tekrar gruba dahil eder. İstanbul'da Marty'den Tornado of Souls solosu dinlediğinizi hayal etsenize... Harika olurdu... Olmaz demeyin. Mustaine Baba'nın sağı solu belli olmaz. Yapar mı yapar 🙂.
 
Tıraşh metalin en iyi grubu olan Megadeth, 12 Haziran 2024'te küçükçiftlik Park'ta!

Eki Görüntüle 2074612

Orada olacağız.

Çocukluktan beri hayalim olan grup sonunda Türkiye'ye geliyor hep metal konserlerine gitmek istemişimdir büyük bir headbangcilerden biriyim ama o dönemde maddi ve manevi sıkıntılardan hiç 2008'lerde falan gidemedim. Artık zamanı geldi scorpions biletlerim vardı onları da satıp Megadeth'e gitmek için sabırsızlanıyorum.
 
Sonunda be kardeşim. O resimdeki uzay gemisini görüp Hangar 18 anlayıp Megadeth'i önceden tahmin eden kahin kardeşlerimizi sevgiyle selamlıyorum, orada olacağız!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı