Megalisans'dan Adobe lisansı alınır mı?

scorpds

Yoctopat
Daha fazla  
Megalisans üzerinde Adobe Photoshop almayı düşünüyordum ama daha önce hiç böyle sitelerden alışveriş yapmadığım için güvenilir olup olduğundan şüpheliyim. Aranızda deneyimi olan var mı? Rahatlıkla alışveriş yapabilir miyim?

175 TL (tüm paketmiş). Ayrıca yasal bir lisans olduğundan şüpheliyim. Windows için diyor sadece neden Mac için yapmamışlar ki?

Full paketi şu an aldım. Dolandırılmayı göze alıp 12 taksitli aldım bari taksit taksit öderim diye pişmanım taksit yaptırdığıma :D . Sitede herhangi bir mesafeli satış sözleşmesi veya bir politika falan göremediğim için güvenemeyip bankamdan sanal kart açıp o şekilde ödeme gerçekleştirdim ardından sanal kartı sildim. Sanal kartla alınmasında fayda var diye düşünüyorum. Ama satılan crackli uygulamalar güncellenemiyor ürün bilgisayarınızda yüklü değil diyor. Ancak çatır çatır çalışıyor. İleride ne olur bilmem eğer bu şekilde olursa öğrenci için bile Adobe 125 TL diyor aylık. Fiyat her türlü karşılıyor yani.

Megalisans üzerinde Adobe Photoshop almayı düşünüyordum ama daha önce hiç böyle sitelerden alışveriş yapmadığım için güvenilir olup olduğundan şüpheliyim. Aranızda deneyimi olan var mı? Rahatlıkla alışveriş yapabilir miyim?

Hiç alma ben alma hatasında bulundum. Lisans falan yok programın kırılmış halini veriyorlar, sadece direk setupdan kurulum yapıyorsun crack ile uğaşmıyorsun sadece. Ben de lisanslı sandım ama malaesef değil. Program direk açılıyor. Giriş yapmıyorsun, Güncellemeleri alamıyorsun :) Olay bu. Verdikleri programlar lisanslı değil katılımsız kurulum programlar sadece.
Hiç alma ben alma hatasında bulundum. Lisans falan yok programın kırılmış halini veriyorlar, sadece direk setupdan kurulum yapıyorsun crack ile uğaşmıyorsun sadece. Ben de lisanslı sandım ama malaesef değil. Program direk açılıyor. Giriş yapmıyorsun, Güncellemeleri alamıyorsun :) Olay bu. Verdikleri programlar lisanslı değil katılımsız kurulum programlar sadece.
Ama programlar düzgün çalışıyor en azından :)

Son düzenleme:
Creative Cloud giriş yapmadan uygulamayı açtığınız için güncelleme yapmaz. Size herhangi bir lisans kodu da vermiyorlar. Programı indiriyorsun kuruyorsun. Lisans gömülü falan değil. Bayağı cracklı uygulama. 40 liraya Adobe'nin kendisi bile alamaz programı :D

Konuyu hortlatmış olacağım ama çok prof olmayan logo edit video edit vb işlemler için kullanmak istiyorum kullanımda bir sorun yaşamam sanırım değil mi ?

Full paketi şu an aldım. Dolandırılmayı göze alıp 12 taksitli aldım bari taksit taksit öderim diye pişmanım taksit yaptırdığıma :D. Sitede herhangi bir mesafeli satış sözleşmesi veya bir politika falan göremediğim için güvenemeyip bankamdan sanal kart açıp o şekilde ödeme gerçekleştirdim ardından sanal kartı sildim. Sanal kartla alınmasında fayda var diye düşünüyorum. Ama satılan crackli uygulamalar güncellenemiyor ürün bilgisayarınızda yüklü değil diyor. Ancak çatır çatır çalışıyor. İleride ne olur bilmem eğer bu şekilde olursa öğrenci için bile Adobe 125 TL diyor aylık. Fiyat her türlü karşılıyor yani.

Bir sorun yaşadın mı :D crackli mi atıyorlar yani? Crackli zaten ücretsiz bir şey neden para verelim :D alacaktım da gömülü setup işi biraz kafamı karıştırdı. Virüs falan var mıdır acaba?

Ben de baktım. Şirketime alacaktım ama araştırdım distribütör ile görüştüm. Bu firma ile de yazıştım. Kesinlikle kurumsal olarak kullanılamaz. Bireyselde belki. Ama hiç güvenilir değil. Türkiye distribütörüne sordum uzak durun dediler. Projelerinizi bile kaptırabilirsiniz. Sanıyorum içerisine kod yerleştirip lisansı uzatıyor olabilirler ama sizin bilgisayarınızdan neler alabilir aklıma geldikçe kendimi engelliyorum. Tüm çalışmaların verilerim vs gider aman Allah korusun.

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum tüm ürünleri. Hiç problem yaşamadım. Fakat ne kadar devam eder hala bilemiyorum. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum özellikle dreamveawer kod yazma editörünü. Premier çok güzel çalışmakta. Photoshop hiç sorun yaşamadım Adobe Acrobat ise mükemmel.

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum tüm ürünleri. Hiç problem yaşamadım. Fakat ne kadar devam eder hala bilemiyorum. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum özellikle dreamveawer kod yazma editörünü. Premier çok güzel çalışmakta. Photoshop hiç sorun yaşamadım Adobe Acrobat ise mükemmel.
Sorunsuz olarak internetten indirilenler de kullanılıyor. Yanlış bilgi vermeyin orjinal lisanslı falan değiller. Güncellemeleri ve adobe cloud stock kullanabiliyormusunuz?
Neural filter leriniz guncelleniyormu? Tamamını kullanabiliyormusunuz?
Lisanslı diye aldığınız adobe ürünleri burdan adını veremeyeceğim sitelerde zaten paylaşılıyor.

arkadaşlar hala almayı düşünen varsa almayın belli zaman sonra lisans bitiyor canlı destekten bağlanıyorum cevap vermiyorlar engelliyorlar mail adreslerine de ulaşılmıyor 160 liraya PS CC lisansı aldım hiç bir işe yaramadı boşuna para vermeyiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı