2016 model 2017 trafiğe çıkışlı, 110k Km'de hatasız boyasız Megane 1.2 TCe aracı almak üzereyim. Sıkı pazarlık sonucu 790'a kadar inebildim. Sizce uygun mu, aracı alınır mı?
Piyasa ölü. Zorlayıp biraz daha aşağı çektirebilirsiniz. Ama çok da uçuk bir noktada değilsiniz (otomatik ise).
Ağır bakımlarını sorgulayın mutlaka.
Km çok da değil, yıla vurduğunuzda normal kullanım ediyor (15bin).
touch ama ekstra opsiyonlar var tesla ekran falan. Bence de km normal yani, neden yüksek dediğni anlamadım. 8 senelik araba sonuçta. Vites otomatik edc şanzıman.
Piyasa ölü. Zorlayıp biraz daha aşağı çektirebilirsiniz. Ama çok da uçuk bir noktada değilsiniz (otomatik ise).
Ağır bakımlarını sorgulayın mutlaka.
Km çok da değil, yıla vurduğunuzda normal kullanım ediyor (15bin).
Touch ama ekstra opsiyonlar var Tesla ekran falan. Bence de km normal yani, neden yüksek dediğni anlamadım. 8 senelik araba sonuçta. Vites otomatik EDC şanzıman.
Neden? Ben 7 yaşında bu tarz bir araca 790.000 TL vermem kendi fikrimi yazdım, biraz zorlayıp 2023 ve üzeri model veya sıfır araç alırım uygun olanlardan.
Neden? Ben 7 yaşında bu tarz bir araca 790.000 TL vermem kendi fikrimi yazdım, biraz zorlayıp 2023 ve üzeri model veya sıfır araç alırım uygun olanlardan.