Megane 1.2 TCe nasıldır?

800K 2023 veya 0 ne alınabilir ki?

800K demedim hocam biraz zorlarım dedim, sizin durumunuzu bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem ama bu paranın üstüne gerekiyorsa 250K kredi veya kartlardan çekip alırdım.

Touch ama ekstra opsiyonlar var Tesla ekran falan. Bence de km normal yani, neden yüksek dediğni anlamadım. 8 senelik araba sonuçta. Vites otomatik edc şanzıman.

Hocam adam 6 ay önce 850'ye almış en fazla bu kadar indirebidim zar zor. Annesi kullanıyormuş sedan uzun diye HB dönecekleri için satıyorlar

Hayırlı olsun hocam, piyasasına göre uygun fiyat bence. İlanı da gördüm, araç temiz gözüküyor. Araç başında ufak bir ikram daha yaptırırsan güzel olur. Yalnız 1.2 TCe güzel gidiyor ama şehir içi de iyi yakıyor.

Ek olarak trink sat ve otobid tekliflerine de bakabilirsin. Araç sahibi oralara satsa ne kadar alıyor görürsün.

2016 model 2017 trafiğe çıkışlı, 110k Km'de hatasız boyasız Megane 1.2 TCe aracı almak üzereyim. Sıkı pazarlık sonucu 790'a kadar inebildim. Sizce uygun mu, aracı alınır mı?
Merhaba 1.2tce motorlar sıkıntılı zaten çok ta yok geliştirilip 1.3tce üretildi onun yerine o paraya 1.6 atmosferik Megan 4 alın daha sorunsuz ve piyasası daha iyi 1.2 ye göre 1.2 tcenin ne sorunu var derseniz en basitinden subaplari erken eriyor diye biliyorum sıkıştırmaya gelmiyor YouTube ustaların videolarda yorumları vs var.

Yine de o paraya o segment araç alamazsınız.

Benim segment takıntım yok hocam, üstüne biraz eklerim 2023 Corsa 1.2 T veya 208 alırım yine bu çakallara para kaptırmam. Sosyal medya ve her forum da bu al-satçılarla dolmuş, bilerek pohpohluyorlar.

Merhaba 1.2tce motorlar sıkıntılı zaten çok ta yok geliştirilip 1.3tce üretildi onun yerine o paraya 1.6 atmosferik Megan 4 alın daha sorunsuz ve piyasası daha iyi 1.2 ye göre 1.2 tcenin ne sorunu var derseniz en basitinden subaplari erken eriyor diye biliyorum sıkıştırmaya gelmiyor YouTube ustaların videolarda yorumları vs var.
LPG takılınca subap erimesi var diye biliyorum ama araştırmak lazım, en iyisi kullanıcı yorumları.

Benim segment takıntım yok hocam, üstüne biraz eklerim 2023 Corsa 1.2 T veya 208 alırım yine bu çakallara para kaptırmam. Sosyal medya ve her forum da bu al-satçılarla dolmuş, bilerek pohpohluyorlar.
Aynı mantıkla 2 sene önce 11 yaşındaki C segmentinden, sıfır aldığım B segmentine geçtiğim her güne üzülüyorum. Kısa mesafeli kullanımlar için tamam ama yol yapan biri olarak, attan inip eşeğe binmişim gibi. Araba bana içi boş, hafif geliyor. 2011 aracımda olan özelliklerin yarısı 2021 aracımda yok.
Fiyatların pompalanması maalesef doğru. Ama segment görüşünüze katılamayacağım.

Aynı mantıkla 2 sene önce 11 yaşındaki C segmentinden, sıfır aldığım B segmentine geçtiğim her güne üzülüyorum. Kısa mesafeli kullanımlar için tamam ama yol yapan biri olarak, attan inip eşeğe binmişim gibi. Araba bana içi boş, hafif geliyor. 2011 aracımda olan özelliklerin yarısı 2021 aracımda yok.
Fiyatların pompalanması maalesef doğru. Ama segment görüşünüze katılamayacağım.
Uzun lafın kısası aracı al mı diyosun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı