Megane 1.3 TCe alınır mı?

Hocalarım babam diyor ki Nissan qashqai alalım diyor ben diyorum ki Megane 1.3 TCe veya 1.6 dCi talisman alalım diyorum bakalım hayırlısı.

Suv istemiyorsa Qashqai de güzel. İkisinin de videolarını izleyin donanıma göre seçim yapın isterseniz. Sonuçta birisi suv birisi sedan. Ama ben bu üçü arasından Talisman öneririm kesinlikle.

Selamünaleyküm, elimizde fluence var ve onu satıp megan almayı düşünüyoruz. Acaba 1.3 TCe'ler nasıl?
Hızı falan bayağı iyiymiş ama motor ömrü az diyorlar, 30.000 Km'de motor yiyor diyorlar.

Megane güzel araba hocam alın ben kullanıyorum 2020 model var bende hala canavar gibi bakımlarını zamanında yap zaten araba 20 sene dayanır ha motora geleceksek araba kalkışta 2.0 motor gibi ama 200 gibi tıkanıyor benden bu kadar diyor.

Megane güzel araba hocam alın ben kullanıyorum 2020 model var bende hala canavar gibi bakımlarını zamanında yap zaten araba 20 sene dayanır ha motora geleceksek araba kalkışta 2.0 motor gibi ama 200 gibi tıkanıyor benden bu kadar diyor.

Hocam babam için önemli olan tork yani kalkış 0-100 falan çok top Speed yapan biri değil 170-180 ile gider.

Arkadaşlar motorun iyi olduğundan bahsetmiş ve katılıyorum. 30 bin de motor ölür mü? 30 binde ölen motor ne duydum ne de gördüm. Hiç bakıma girmezseniz bile bir şey olmaz o kilometrede. Düzenli bakıma sokar ve temiz kullanırsanız her motor dayanıklıdır.

Talisman alma imkanınız var ise hiç kaçırmayın zaten.

Bu arada kullandığımız 1.4 Turbo Astra J var 140bg'lik. O bu 1.3 tce Megane 4 kadar seri değil. Tabi astra'nın zevki bambaşka bana göre ama Megane 4 gerçekten fiyatına göre güzel araç.
Piston kırıyor o araç. Megane 4 1.3 TCe gayet iyidir. Ayrıca 1.2'ye göre motoru daha sağlamdır. Renault'un kendisi 1.2'yi pek önermiyor.

Arkadaşlar motorun iyi olduğundan bahsetmiş ve katılıyorum. 30 bin de motor ölür mü? 30 binde ölen motor ne duydum ne de gördüm. Hiç bakıma girmezseniz bile bir şey olmaz o kilometrede. Düzenli bakıma sokar ve temiz kullanırsanız her motor dayanıklıdır.

Hocam benim babam arabayı çok temiz kullanıyor ve babam sanayide oto tamirci olduğu için bakımlarında düzenli yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı