Megane 1.3 TCe Joy EDC alınır mı?

Kilometresi biraz fazla mı?
evet fazla sahibi ile de konuştum uzun yol için almış arabayı yükselttiği için satıyor

evet fazla sahibi ile de konuştum uzun yol için almış arabayı yükselttiği için satıyor
genelde bizim burda müteahhitler falan otomatik parçası pahalı olmayan araba falan alırlar binmek için 2-3 yaşı dolunca satarlar hemen sıfır almış zaten sürekli uzun yol yapan biri için normal bir kilometre bence

Fiyatı çok değil bence, normal gibi. Taksi'den çıkma veya Filo çıkması değil ise büyük ihtimalle km'si uzun yolda da yapılmış olabilir. Motor da bir sorun yoksa, ağır bakımları da yapılmış ise alınabilir bence. Ama üstüne bi 40-50 daha koyabiliyorsanız belki daha düşük km'li bulunabilir.

Bu civarlara Ibiza da bulunuyor aslında. Ben kendim 2023 modelini kullanıyorum 2021 modelle neredeyse aynı. Sorunuz olursa cevaplarım.

Fiyatı çok değil bence, normal gibi. Taksi'den çıkma veya Filo çıkması değil ise büyük ihtimalle km'si uzun yolda da yapılmış olabilir. Motor da bir sorun yoksa, ağır bakımları da yapılmış ise alınabilir bence. Ama üstüne bi 40-50 daha koyabiliyorsanız belki daha düşük km'li bulunabilir.
10 bin lira ucuza şeyde var 6k tramer sağ arka kapı değişmiş sadece o 70 binde aynı 21 model omu daha mantıklı yoksa bu mu? taksi çıkması olması imkansız çünkü kimse 100 binde bir arabayı çıkarıp satmaz taksi çıkması diye sahibini az çok uzaktan tanıyoruz zaten

ibiza çok küçük bize hitap etmiyor bize biraz geniş araba lazım

Ben başlığı Clio diye okudum. Haklısınız.
clio megane gibi arabalar küçük bir eş bir çocukluk tam biz 5 kişiyiz clio ibiza falan gitmez bize aslında 2012 doblo var bizde araba daha 110 binde hiç bir şeyi yok garajımızda duruyor zaten babam satmaya da kıyamıyor ama artık akrabalardan bıktı hem de 2 senede muayene olayı sigortanın daha ucuz olması falan kısacası megane düşünüyoruz bakalım nasip olursa

30 bin bence bir araç için cok ciddi bir km eğer diğer aracın hasarın işciliği düzgünse onu tercih ederdim ya da bütceyi arttirmaya calişin. 2021 model arabanın 100 bindesini almak cok mantıklı değil bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı