Megane 2, Linea veya Accent Era ?

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    43
Güldürdün beni 1.6 atmosferik motorla nereye atiklikten bahsediyosun Bende Connect 110'luk var affetmez saplar Hayatında Roll yapmadığın belli biz işin içindeyiz. Era 2.eli sağlam ve az yakan bir arabadır.

Connect son hız otobanda 196-98 civarı. Megane 2 ile 220-230. Kendi gözlerimle gördüm Gerede-Karabük yolunu bilirsin belki orda denenmiştir. Ve aracın gazına dokunur dokunmaz fırlıyor. Tek kusuru debriyaj çok yukardan kavrıyor o kadar. Oda atikliğini yok etmez. Atmosferik veya değil hiç farketmez aracın seriliğine karşı mı çıkıyorsun arkadaş ?

He bu arada aracı alacak kişi bu sayfayı da incelesin. Aracın tek kusuru debriyağ yukarıdan kavrıyor ve de kapı kolları zamanla soyuluyor.

Link : http://forum.donanimhaber.com/m_61550106/tm.htm

Aracın ikisininde içine bakarsanız özellikle Megane'ın Privilege modeline bir daha Era'ya bakmazsınız zaten.

Ve de burda 33 kişinin 19'u Megane demiş. Neden çoğunluk Megane demiş diye düşünmeyide unutma

@Silinen üye Çünkü Fıat'ı bilen biliyor zaten ve Hyundai'ninde geçmişi kötü olduğu için hala kötü sanıyorlar ama bilmiyorlar ki Reno Hyundai'den üstün bir marka değil. Ayrıca 2 tane Connet değiştirdik ikiside 1.8 motor 90'lık canavar. Bagajı olduğu gibi doldur bana mısın demez. 110'luğu demiyorum bile. Bu arada Reno'nun berbat işçiğini izlemenizide tavsiye ederim.

Reno'nun en sağlam arabası Toros'tur.

Renault Megane 2 1.5 DCI Hız Testi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

220 KM son hız.

Benzinlininde yapacağı 230-240 tır tahminimce. 1,6 benzinli ile 225'e kadar çıkmıştık satmadan önce. Şuanda 525d xd var Megane'daki iç hacim ferahlığını,arka koltuk rahatlığını bunda bulamadım.

Ben sana arabanın Top speedini sormadımki kıyasladığın araba ticari Bileğine güveniyosan bende yazılımlı connect var 0-200 yürüyelim şuan Down pipe Dr ecu komple krom egzoz dahil 160 Hp felan.Hadi 230 bastı dyelim durdurabilecekmisin virajlarda napıcaksın Bmw 525d'yi Megane ile kıyaslıyosan haklısın kardeşim nedim güldürdün vallahi.Arkadaşımıza gelirsek 1.5 dci Megane yeterli olucaktır az yakar çok kaçar.

Kardeşim biri eski arabamız biri yenisi. Kesinlikle mekanik aksamda kıyaslama yapmadım. Sadece hacim ferahlığı konusunda Megane daha iyiydi onu dile getirdim. Top speedi sormadın ama hızdan bahseden sendin.

Kardeşim biri eski arabamız biri yenisi. Kesinlikle mekanik aksamda kıyaslama yapmadım. Sadece hacim ferahlığı konusunda Megane daha iyiydi onu dile getirdim. Top speedi sormadın ama hızdan bahseden sendin.
Hızdan bahsetmedim anlık hızlanmadan bahsettim Era için zaten arkadaşda fiyat aralığı felan belirlememiş oda konuyu iplemiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…