Maksimum 2016'ya kadar symbol (LPG'li) istiyorum ben ancak babam o fiyata Megane 2 alalım diyor 1.6 olduğu için. Symbol 1.2 veya 1.4 olacak olursa eğer 1.6 Megane 2 ile çok farkı olur mu acaba? Ne farkları olur yakıtta rampada vs?
Symbol B segmenti oldugu ıcın biraz daha dar olabilir arka diz mesafesi. Megane 2 2009 olur muhtemlen en fazla ama symbol 2016 daha guncel bir araba . 2016 symbolde 1.4 varmıydı eminmisiniz ?
Symbol B segmenti oldugu ıcın biraz daha dar olabilir arka diz mesafesi. Megane 2 2009 olur muhtemlen en fazla ama symbol 2016 daha guncel bir araba . 2016 symbolde 1.4 varmıydı eminmisiniz ?
Maksimum 2016'ya kadar symbol (LPG'li) istiyorum ben ancak babam o fiyata Megane 2 alalım diyor 1.6 olduğu için. Symbol 1.2 veya 1.4 olacak olursa eğer 1.6 Megane 2 ile çok farkı olur mu acaba? Ne farkları olur yakıtta rampada vs?
Symbol 1.2 75HP versiyonu diyorsunuz sanırım.Rampada çekişi iyi değil o kadar hem de üzerine LPG olunca iyice performansı düşecektir.Bu 2 araba dışında başka seçeneklere de bakınız isterseniz.
Symbol 1.2 75HP versiyonu diyorsunuz sanırım. Rampada çekişi iyi değil o kadar hem de üzerine LPG olunca iyice performansı düşecektir. Bu 2 araba dışında başka seçeneklere de bakınız isterseniz.
Sedan Kia Rio bakabilirsiniz,1.4 109BG motoru 6 ileri şanzımanı ile gayet iyidir.Fiyatta biraz çıkmanız gerekebilir 10-15 bin kadar. Dediğiniz paralara KM'si çok yüksek olanlar var.