pesimist34
Hectopat
2'si arasında kalsam Megane alırdım.Ama 2'si arasında kalmasam almazdım.Benimde gitmiyor ama yapacak birşey yok. Bana kalsa symbol alırdım tipten dolayı. Son olarak megane'mı symbol'mü siz olsanız hangisini alırdınız?
2'si arasında kalsam Megane alırdım.Ama 2'si arasında kalmasam almazdım.Benimde gitmiyor ama yapacak birşey yok. Bana kalsa symbol alırdım tipten dolayı. Son olarak megane'mı symbol'mü siz olsanız hangisini alırdınız?
Belki 2010-2011 fluence bulabilirsiniz 1.6 benzinli modelini. Yol tutuşu pek iyi değil bir de yalıtımı harici bir sıkıntısı olduğunu hatırlamıyorum.
Bilgim yok.Chevrolet cruse 2011 1.6 nasıl peki?
Konfor farkı olur. Megane 2'yi de genç işi yapabilirsin.Maksimum 2016'ya kadar symbol (LPG'li) istiyorum ben ancak babam o fiyata Megane 2 alalım diyor 1.6 olduğu için. Symbol 1.2 veya 1.4 olacak olursa eğer 1.6 Megane 2 ile çok farkı olur mu acaba? Ne farkları olur yakıtta rampada vs?
Cruze'ların hatchback'lerini tercih et.Chevrolet cruse 2011 1.6 nasıl peki?
Biraz ağır bir araç alacaksanız 1.6 124'lüğü ya da 2.0 dizelini alın derim. 1.6 124'lükte ağırdır bu arada bide yakıtı fazladır. LPG uyumu konusunda bir bilgim yok.Chevrolet cruse 2011 1.6 nasıl peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.