Megane 4 1.3 TCe vs FC 5 Civic 1.6 VTEC

Daha fazla  
Merhaba. Allah nasip ederse birkaç aya araba almayı düşünüyorum şu an 1.3 Multijet lineam var. Yol tutuşu, frenlemesi beni üzmeyecek hangisini almalıyım? Megane yol tutuşunu hiç bilmiyorum ama 1.3 motor hız anlamında tatminkar olduğunu biliyorum. Civic ise malum sorunsuz. Megane alırsam joy comfort en fazla touch olabilir. Bütçe 1.3 civarı illa sedan diye de bir şartım yok.

Merhaba. Allah nasip ederse birkaç aya araba almayı düşünüyorum şu an 1.3 Multijet lineam var. Yol tutuşu, frenlemesi beni üzmeyecek hangisini almalıyım? Megane yol tutuşunu hiç bilmiyorum ama 1.3 motor hız anlamında tatminkar olduğunu biliyorum. Civic ise malum sorunsuz. Megane alırsam joy comfort en fazla touch olabilir. Bütçe 1.3 civarı illa sedan diye de bir şartım yok.

Zoraki Megane tercih ederdim. Yalıtımı iki aracında kötü maalesef. Performans olarak Megane'nin iyi olması dışında devasa farkları yok. Ekstra olarak Megane'nin satışı daha kolay olur, piyasası çok daha iyi.

1.6 atmosferik arabayı şahsen ben almam sırf sorunsuz diye. 1.3 TCe Megane o bütçelerde en iyi tercih olur. Kilometre yapmamış, temiz kullanılmış ve servis bakımlı bir araç ise kaçırmayın derim.

Evet sadece sorunsuzluk yanı var bir de görüntü açısından hoş araba, yol tutuşu açısından pek bir fark yaratır mı? Malum araç güzel hız yapıyor bu durumda da fren ve yol tutuşunun tatminkar seviyede olması lazım en azından.

@Ant1queHeritagex Megane aracı kullandım, Civic 1.6 VTEC arabayı birebir kullanmadım. Megane atik, oturaklı ve rahat bir araç. Manuel modelini de kullandım, otomatiği de. Otomatiğinde vites geçişleri bana bir tık yavaş geldi. Manuel modelin de debriyajı sert, VW grubu gibi yumuşak debriyaja sahip değil.

@Ant1queHeritagex Megane aracı kullandım, Civic 1.6 VTEC arabayı birebir kullanmadım. Megane atik, oturaklı ve rahat bir araç. Manuel modelini de kullandım, otomatiği de. Otomatiğinde vites geçişleri bana bir tık yavaş geldi. Manuel modelin de debriyajı sert, VW grubu gibi yumuşak debriyaja sahip değil.

Anladım hocam, otomatik olanı alacağım oturaklı ve rahat olması benim açımdan bir tık daha önemli. Önü arkasını salmaması lazım hemen. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı