Megane 4 ekranı USB ile güncellenebilir mi?

Woonzy

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Merhaba, araç Megane 4 2020 model joy. Sonradan takılma bir ekran var Tesla ekran şeklinde 28 GB ama içinde Android 6 var. Maps bile güncellenmiyor. Hiçbir şey yüklenmiyor ve silinmiyor. 28 GB kapasite 26 GB kullanılabilir diyor.
USB'ye Android'in biraz daha üst sürümünü atıp güncelleme imkanım var mı?

Merhaba, araç Megane 4 2020 model joy. Sonradan takılma bir ekran var Tesla ekran şeklinde 28 GB ama içinde Android 6 var. Maps bile güncellenmiyor. Hiçbir şey yüklenmiyor ve silinmiyor. 28 GB kapasite 26 GB kullanılabilir diyor.
USB'ye Android'in biraz daha üst sürümünü atıp güncelleme imkanım var mı?

Yetkili serviste onları güncellemek için bir flash bellek var güncelleme varsa öyle güncelliyorlar ama dediğiniz gibi olur mu onun hakkında bilgim yok. Ayarlar kısmından güncel olup olmama durumuna bakabilirsiniz sürümü yazıyor.

Ucuza takılan ekranlar hep sorun, üstündeki ekranın markasının sitesine bakın varsa oradan belki bir güncelleme yapılabilir tabii varsa.
Ben kendi aracımda hala minik ekranlı olarak kullanıyorum büyük ekran kullanışlı değil fiziki tuş yok görsel güzel diye taktırılıyor ama çoğu leş cihazlar.

Yetkili serviste onları güncellemek için bir flash bellek var güncelleme varsa öyle güncelliyorlar ama dediğiniz gibi olur mu onun hakkında bilgim yok. Ayarlar kısmından güncel olup olmama durumuna bakabilirsiniz sürümü yazıyor.

Renault'un kendi r-link ekranı takılıysa tabii.

Ucuza takılan ekranlar hep sorun, üstündeki ekranın markasının sitesine bakın varsa oradan belki bir güncelleme yapılabilir tabii varsa.
Ben kendi aracımda hala minik ekranlı olarak kullanıyorum büyük ekran kullanışlı değil fiziki tuş yok görsel güzel diye taktırılıyor ama çoğu leş cihazlar.

Yok sonradan takılan ekran içinde hangi markaysa artık marka kendi flash veriyor veya sitesinden USB yükleme yapıyolar öyle güncelleniyor diye biliyorum. Servisler genelde necvox marka takıyor zaten kendi aksesuar bölümünde fiyat uygun olduğu için. Necvoxunda zaten güncelleme flashı servislerde var. Diğer markalar hakkında bilgim yok.

Cihaz baya yavaş 1/2 gb ram diyor markası da yazmıyor, çin malı olduğu belli. Tarayıcıyı açınca baidu diye bir tarayıcı açılıyor

Güncel diyor ama baya kötü Android 6 var halen. Aracı 2. el olarak aldık adam da gözüksün diye taktırmış işte.

R-link ekran değil bu görseldekine benzer eski bir ürün.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-08 200058.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-08 200058.png
    189,1 KB · Görüntüleme: 20
Cihaz bayağı yavaş 1/2 GB RAM diyor markası da yazmıyor, Çin malı olduğu belli. Tarayıcıyı açınca baidu diye bir tarayıcı açılıyor.

Güncel diyor ama bayağı kötü Android 6 var halen. Aracı 2. el olarak aldık adam da gözüksün diye taktırmış işte.

En iyisi değiştirmek ya da idare etmek bir arıza veya sorunu yoksa gittiği yere kadar kullanın derim.

R-link ekran değil bu görseldekine benzer eski bir ürün.

Navigold olabilir bunun markası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı