Fiyat?Megane icon almayı dusunuyoruz, sizce alınır mı? Sorunları arızaları nedir güzel araç mıdır bir de hangi renk tavsiye edersiniz, arsenik gri yoksa Cosmo mavi mi? Sıfır.
Hocam kotu araba degil, ozellikle 1.3tce olanlari super gidiyor ama 1.5 milyon civarina ben farkli ikinci el araca yonelirdim. Temiz Corolla 1.8 hybrid bulunabilir ya da Honda Civic bulunabilir, kaporta olarak belki megane'a gore gerideler ama genel olarak ben daha cok begeniyorum. 1.5 milyonun bir tik uzerine cikilirsa da sifir Octavia. Renk konusunda da Cosmo mavi guzel duruyor ama o renk asiri toz kir belli ediyor yazin her hafta yikama ister, arsenik gride kotu degil guzel, ikiside yakisiyor.Megane icon almayı dusunuyoruz, sizce alınır mı? Sorunları arızaları nedir güzel araç mıdır bir de hangi renk tavsiye edersiniz, arsenik gri yoksa Cosmo mavi mi? Sıfır.
Fiyat?
1.5 bandında alınır, eğer daha pahalıysa Skoda gibi diğer markalara yönelmek daha mantıklı olacaktır.
Hocam kotu araba degil, ozellikle 1.3TCe olanlari super gidiyor ama 1.5 milyon civarina ben farkli ikinci el araca yonelirdim. Temiz Corolla 1.8 hybrid bulunabilir ya da Honda Civic bulunabilir, kaporta olarak belki Megane'a gore gerideler ama genel olarak ben daha cok begeniyorum. 1.5 milyonun bir tik uzerine cikilirsa da sifir Octavia. Renk konusunda da Cosmo mavi guzel duruyor ama o renk aşırı toz kir belli ediyor yazin her hafta yikama ister, arsenik gride kotu degil guzel, ikisi de yakisiyor.
Cosmo mavi daha cok arabayi gosteriyor ama bakimi zor bilginiz olsun.1.6'de hocam.
1.6a yakın hocam. Ama hangi renk sizce.
Hocam anca bu kadar icon yetiyor dolusuna reno 1.3 olarak sizce hangi renk.
Cosmo mavi daha cok arabayi gosteriyor ama bakimi zor bilginiz olsun.
En ufak kapi vurmasini bile belli ediyor, cok tozlaniyor.Ne gibi hocam bakımı zor.
En ufak kapi vurmasini bile belli ediyor, cok tozlaniyor.
Evet asil bende o olayi seviyorum.Hocam yıkarız o sıkınıtı değil severim yani yaz kış yıkamayı onemli değil de benim korkum araça bakyorum her saate araç fakrlı duruyor rangi yani mat duruyor parlak duruyor aksam siyah aksam üstü gri flan değiişik bir renk yani çözemedim gitti hemen yaptırmama seramik kaplama vbde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.