Çözüldü MeGui Windows 10 Çökme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

smileischarity

Hectopat
Selam arkadaşlar. Elimde 25 FPS bir AC3 Audio dosyası var ve ben bunu 23,976 FPS'ye düşürmek istiyorum. Bu yüzden Megui programını kullanmak istedim. Ama saatlerce uğraşmama rağmen Win10 64 Bit bilgisayarımda işi sonuçlandıramadım. Program normal çalışıyor her şey normal görünüyor. İş listesine alınca bir süre bekleyip hiçbir hata vermeden işlem penceresi kapanıyor ve öyle kalakalıyorum. İnternette bulduğum bir sürü ek dosyalarıyla sorunu çözmeye çalıştım ama olmadı. Ertesi gün iş yerinde Win 7 bilgisayarımda sadece bir kere denedim ve işi gayet normal bir şekilde bitirdi. Sizce sorunum ne ve nasıl çözerim. Ayrıca Win 7 kurmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor var mı?

Hayır Recep abi, yok. Programın kendisi kapanmıyor işlem yapan pencere açılıp işleme başlamadan kayboluyor.

Şimdi meguinin logs kısmı dikkatimi çekti. Orayı inceleyince 32 Bit 64 Bit uyumsuzluğu gibi görünüyor sorunum çözülürse tekrar yazacağım.

Sorunum çözüldü. Avisynt paketini indirip kurdum sonra kurulu olduğu klasörden plugins klasörü içindeki tüm dosyaları alıp /megui/tools/avs/ klasörü içine kopyalayıp değiştirdim ve problem solved [emoji847] Teşekkürker Recep abi ilgin için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı