- Makaleler
- 61
Telefonda oyun oynayan biri olmadığım için işlemcinin beni üzeceğini sanmıyorum. İnstagram, Youtube gibi sosyal mecra siteleriyle geçiyor telefondaki zamanım. Meizu markasını bilmediğimden güvenemiyorum aslında, bir de garanti konusu var tabi. Ağırlık olarak Zenfone 5 düşünmeye başladım, yarın gidip yerinde bir göreyim telefonu. Asus için çabuk bozuluyor telefonları falan yazmışlar doğruluk payı var mı?Meizu güncelleme desteği olarak kötü bir marka. SD 710 modeli de rakiplerini düşündüğümde bu fiyat için düşük kalmış her ne kadar SD 710 çok güçlü bir CPU olsa da. Poco F1 modeline de bakabilirsin. Zenfone 5 kamera olarak iyi cihaz. Yalnız kullandığı yonga seti bu seviye için kabul edilebilir değil. SD 636 kötü bir model değil, bu fiyatta SD 660, 710, 835, 821-820, 845 cihazlar varken Zenfone 5 modelinde SD 636 kullanmasıni ben doğru bulmuyorum.
Telefonda oyun oynayan biri olmadığım için işlemcinin beni üzeceğini sanmıyorum. İnstagram, Youtube gibi sosyal mecra siteleriyle geçiyor telefondaki zamanım. Meizu markasını bilmediğimden güvenemiyorum aslında, bir de garanti konusu var tabi. Ağırlık olarak Zenfone 5 düşünmeye başladım, yarın gidip yerinde bir göreyim telefonu. Asus için çabuk bozuluyor telefonları falan yazmışlar doğruluk payı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.