Meizu 16 Nasıl?

Makaleler
61
Kullanan var mı? Kağıt üzerinde iyi görünüyor lakin kullanıcı yorumları önemli. Kronik sorunu var mı? Meizu firmasına güvenilebilir mi?
@BERWAR 2500 TL civarı bir Android telefon önerisi bekliyorum :)
Asus Zenfone 5 iyi gibi geldi bana, bilgin var mıdır?
Teşekkürler

Son düzenleme:
Meizu güncelleme desteği olarak kötü bir marka. SD 710 modeli de rakiplerini düşündüğümde bu fiyat için düşük kalmış her ne kadar SD 710 çok güçlü bir CPU olsa da. Poco F1 modeline de bakabilirsin. Zenfone 5 kamera olarak iyi cihaz. Yalnız kullandığı yonga seti bu seviye için kabul edilebilir değil. SD 636 kötü bir model değil, bu fiyatta SD 660, 710, 835, 821-820, 845 cihazlar varken Zenfone 5 modelinde SD 636 kullanmasıni ben doğru bulmuyorum.

Meizu güncelleme desteği olarak kötü bir marka. SD 710 modeli de rakiplerini düşündüğümde bu fiyat için düşük kalmış her ne kadar SD 710 çok güçlü bir CPU olsa da. Poco F1 modeline de bakabilirsin. Zenfone 5 kamera olarak iyi cihaz. Yalnız kullandığı yonga seti bu seviye için kabul edilebilir değil. SD 636 kötü bir model değil, bu fiyatta SD 660, 710, 835, 821-820, 845 cihazlar varken Zenfone 5 modelinde SD 636 kullanmasıni ben doğru bulmuyorum.
Telefonda oyun oynayan biri olmadığım için işlemcinin beni üzeceğini sanmıyorum. İnstagram, Youtube gibi sosyal mecra siteleriyle geçiyor telefondaki zamanım. Meizu markasını bilmediğimden güvenemiyorum aslında, bir de garanti konusu var tabi. Ağırlık olarak Zenfone 5 düşünmeye başladım, yarın gidip yerinde bir göreyim telefonu. Asus için çabuk bozuluyor telefonları falan yazmışlar doğruluk payı var mı?

Meizu Türkiye garantili cihaz satiyor artik buraya resmi olarak giriş yapti. Güncelleme konusunda kötü bir marka. Asus hakkindaki söylenenlerde gerçekçi değil. Asus telefon piyasasinda pek tutmayan bir firma bunu diyebilirim. Zenfone 5 kamera olarak iyi cihaz.

Telefonda oyun oynayan biri olmadığım için işlemcinin beni üzeceğini sanmıyorum. İnstagram, Youtube gibi sosyal mecra siteleriyle geçiyor telefondaki zamanım. Meizu markasını bilmediğimden güvenemiyorum aslında, bir de garanti konusu var tabi. Ağırlık olarak Zenfone 5 düşünmeye başladım, yarın gidip yerinde bir göreyim telefonu. Asus için çabuk bozuluyor telefonları falan yazmışlar doğruluk payı var mı?

Yine de dediğin uygulamalar zamanla güncellenecek gelişecek, sd636 seni bugün idare etse de 4-5 sene sonra etmeyecek. Aynı fiyat bandında sd845 almak varken neden sd636 alasın ki? Arada performans olarak cidden uçurum var. Zenfone 5 modeli güzel olabilir ama fiyatını hak etmiyor. Poco F1'e bakmalısın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı