Meizu 16TH halen alınır mı?

• Konuyu başlatan Glock
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.622

Glock

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2000TL dolaylarında bir telefon almak istiyorum ve bu model Snapdragon 845 ile aklımı bayağı çeldi.
Bu telefon hala alınıp yıllarca kullanılır mı?

Arkadaşlar 2000TL dolaylarında bir telefon almak istiyorum ve bu model Snapdragon 845 ile aklımı bayağı çeldi.
Bu telefon hala alınıp yıllarca kullanılır mı?
Batarya kapasitesi düşük. O yönden sorun çıkarabilir. Onun dışında en az 3-4 yıl sorunsuz kullanılacak bir cihaz.

Güncelleme almaması sıkıntı olurmu bilmiyorum o konuda bilgim yok, batarya kapasitesi olarak ise telefonu çok yoğun kullanan biri değilim, yani almamı tavsiye edermisiniz veya bu fiyata bunu al daha iyi diyebileceğiniz bir model varmı?

Güncelleme almaması sıkıntı olurmu bilmiyorum o konuda bilgim yok, batarya kapasitesi olarak ise telefonu çok yoğun kullanan biri değilim, yani almamı tavsiye edermisiniz veya bu fiyata bunu al daha iyi diyebileceğiniz bir model varmı?
Xiaomi Mi 9t pro tavsiyemdir.

Daha iyi olarak diyemem ama alternatif olarak Redmi Note 8 Pro modeline bakabilirsin.

Ben de güncelleme konusunda takıntılı biri değilim,bugün sipariş vereceğim. Gelir tekrar tecrübelerimi paylaşırım.
-Yukarıdaki ismi geçen telefonların hepsini köşe bucak inceledim. Samsung A51 de onların içerisine eklenebilir. Ama benim paşa gönlüm Meizu dedi.
- Forumlarını da incelemen çok yararlı olur, https://meizuturkiye.org/ .16T gelecek gibi olsa beklerdim ama gelmeyecek diyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı