Meizu Android güncellemesi vermiyor yoksa tek sorun ROM olsa sıkıntı yok.Meizu yazılım konusunda biraz kıttır. Xiaomi o yüzden daha iyi bir seçenek, official/unofficial ROM desteği daha iyi.
Daha önce Meizu kullandım. Kuşkusuz telefonun arayüzü mükemmel. Yaşayacağın tek sorun güncellik. Globale çok çok az güncelleme gönderiyorlar. Genelde Çin ve Hindistan gibi yerlere çalışıyor adamlar. Türkiye pazarına güzelce girmek varken neden böyle yaptıklarını inan bende anlamıyorum. Güncelleme almamak sorun olmayacaksa alabilirsin. Hatta faydası bile var. Android güncelleme aldıkça zamanla yavaşlar falan diyenler var. Ben eski telefonumda gram yavaşlık hissetmemiştim güncelleme almadığı için.Arkadaşlar telefon en iyi FP telefonlarından kuşkusuz fakat yazılım desteği konusunda sıkıntılıymış. Bu zamana kadar hata düzeltme güncellemesi almışmıdır? Buradan hatalara göz atabilirsiniz.
Bu bir şehir efsanesi. Android firmaları zaten 2 yıl güncelleme veriyor bir de yavaşlatalım gibi bir amaç gütmüyorlar. Böyle bir şey yok. Eski telefonlarda yeni gelen güncellemeleri her modele göre ayrı ayrı optimizasyon yapmadıklarından dolayı güçsüz telefonlar yeni gelen güncellemelerle adeta ölüyordu. Şimdi böyle şeyler yok artık.Android güncelleme aldıkça zamanla yavaşlar falan diyenler var. Ben eski telefonumda gram yavaşlık hissetmemiştim güncelleme almadığı için.
Bunun şehir efsanesi olduğunun bende farkındayım ya Android taraftarıyım sorun yokBu bir şehir efsanesi. Android firmaları zaten 2 yıl güncelleme veriyor bir de yavaşlatalım gibi bir amaç gütmüyorlar. Böyle bir şey yok. Eski telefonlarda yeni gelen güncellemeleri her modele göre ayrı ayrı optimizasyon yapmadıklarından dolayı güçsüz telefonlar yeni gelen güncellemelerle adeta ölüyordu. Şimdi böyle şeyler yok artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.