Meizu 16TH vs Xiaomi Redmi Note 8 vs Realme 3 PRO

Makaleler
3
Daha fazla  
Meizu şu an 2300 TL. Geçen sene çıktığı ve pek güncelleme almadığı için biraz kuşkuluyum. Kredi kartı ile alacağım için maksimum bütçem 2330 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xioami Note 8 Pro'yu öneririm.Detaylı incelemeler ve kullanıcı yorumları da 1 ay içinde gelir.Fiyatı da düşecektir.Aceleniz yoksa bekleyin derim.

Meizu yazılımsal olarak çok sıkıntılı değilse fiyatı artmadan almak istiyorum. Gerçekten kötü bir cihazsa Redmi Note 8 Pro'nun fiyatının düşmesini bekleyeceğim. Meizu ile Note 8 Pro'nun kamera olarak ne kadar farkı var?

Güncelleme çok sıkıntı değil. Günlük kullanımda rahatsız edici yazılımsal açıklar var mı? Zaten ilerde gerekirse custom rom ile kullanırım çok sıkıntı değil.

Güncelleme bu yüzden önemli zaten. Günlük kullanımdaki sorunlar normalde ufak bir güncelleme ile halledilebilecek iken güncelleme gelmeyince ömür boyu sizinle kalıyor. Ayrıca meizu cihazlara costum rom kuramazsiniz. Meizu firması cihazların kernel kodlarini paylaşmıyor. Dolayısıyla bootlader kilidini acamaz ve dolayısıyla twrp gibi şeyler yukleyemezsiniz. Buna costum rom da dahil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı