Xiaomi Mi 8 vs Meizu 16th

Kalın çentik modasının geçtiğini düşünüyorum artık yeni çıkan modeller ya damla çentikli veya komple ekran ben olsam çentiksiz Meizu 16th alırdım. Gerek işlemci gerek genel donanım gerek ekran özellikleri birbirine çok yakın. Meizu Steero hoparlör ve 3.5mm girişi ekrandan parmak izi gibi artıları var ve TR garantili bir ürün.

Kalın çentik modasının geçtiğini düşünüyorum artık yeni çıkan modeller ya damla çentikli veya komple ekran ben olsam çentiksiz Meizu 16th alırdım. Gerek işlemci gerek genel donanım gerek ekran özellikleri birbirine çok yakın. Meizu Steero hoparlör ve 3.5mm girişi ekrandan parmak izi gibi artıları var ve TR garantili bir ürün.
Teşekkürler, kararsız biriyim de tavsiye almak içimi rahatlatıyor.

Telefon almak için acelen yoksa 1-2 ay daha bekleyebilirim dersen bir sürü yeni model tanıtılacak ve 2018 yılında çıkan telefonların fiyatı düşecektir. Düşmese bile modası geçeceği için daha yeni teknolojileri aynı fiyatlara alabilirsin.
Mesela Mi 9 ithalatçı garantili mi 8 modeline yakın olabilir. En kötü 200-300 TL fark olsa bile değer. Veya Samsung uygun fiyatlı A50 modeli çıkarmış A9'dan ucuz olacağı söyleniyor flan.
Acil telefon lazım diyorsan bu iki model arasında kesinlikle Meizu diyorum ben.

Kamera olarak gece çekiminde ikisi de iyi değil bence. Meizu 16TH'de yüz algılama yok sanırım. Ben olsam Mi 8'i tercih ederdim. Bunlara alternatif olarak amiral gemisi G7 ThinQ var. İthalatçı garanti kabul edersen OnePlus 6'da başarılıdır.

OnePlus 6
G7 ThinQ
Zenfone 5Z

Alternatif olarak düşük bütçe de Pocophone F1.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı