Meizu MX4 Almak

Özellikleri itibariyle baya iyi telefon. Ama güvenilirlik açısından tabiki yeni çıkan bir marka olduğunu düşününce en azından ülkemizde çok heyecan verici değil. Lg g2 daha garanti olabilir.

İphone 1.58 değil 1.00 diye biliyorum. Beğenmedikleri Samsung'ta 0.30 civarı geziyor.
Bende 1.58 diye gördüm internette vede sana katılıyorum samsung kadar sar değerine önem veren firma fazla yok fakat note serisi dışında telefonların f/p oranı çok kötü

İnsanların hiç dikkat etmediği ama aslına çok dikkat etmesi gereken birşeydir SAR değeri. Benim telefona 3 saat bakmamdaki radyasyonla İphone kullanıcısının 1 saat bakmasındaki radyasyon oranı aynı. İşin içinde Meizu varsa benim 5 saat onun 1 saat.

İnsanların hiç dikkat etmediği ama aslına çok dikkat etmesi gereken birşeydir SAR değeri. Benim telefona 3 saat bakmamdaki radyasyonla İphone kullanıcısının 1 saat bakmasındaki radyasyon oranı aynı. İşin içinde Meizu varsa benim 5 saat onun 1 saat.
Siz hangi telefonu kullanıyosunuz acaba ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı