Mekanik kablosuz klavye önerisi

malikoodle

Kilopat
Uzun zamandır kullandığım kablolu klavye fare setimi kablosuza döndürmek istiyorum ve bir klavye arayışındayım. Mekanik, kablosuz ve 100% bir klavye arıyorum. Hem oyun hem de yazılım için kullanacağım. Çoğu popüler markanın ürünlerini inceledim ancak mekaniklerdeki çift basma sorunu biraz endişelendirdi. Optik seçeneklerde de kablosuz özelliğini bulamadım. DIY modelleri de araştırdım ama çok anlamadığım ve Türkiye'de aradığım özelliklerdeki klavyeyi bulmak zor olduğu için vazgeçtim ancak bu konuda da önerilere açığım. Bütçe konusunda çok uçuk olmadığı sürece problem yoktur.

%100 ve kablosuz olarak çok seçeneğiniz yok açıkçası. Bu klavyeyi kullanıyorum tek yaşadığım sorun Bluetooth ile telefona bağladığım zaman yazarken yazılım kaynaklı çift yazıyor veya bazen hiç yazmıyor. Bluetooth konusunda bir tık zayıf ama USB dongle ile kullanımda bir sorun yok. Kablolu ve Kablosuz USB'de bir sorun yaşamadım.

%100 ve kablosuz olarak çok seçeneğiniz yok açıkçası. Bu klavyeyi kullanıyorum tek yaşadığım sorun Bluetooth ile telefona bağladığım zaman yazarken yazılım kaynaklı çift yazıyor veya bazen hiç yazmıyor. Bluetooth konusunda bir tık zayıf ama USB dongle ile kullanımda bir sorun yok. Kablolu ve Kablosuz USB'de bir sorun yaşamadım.

Ben de Asus ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe modelini beğenmiştim ancak Türkiyede bulunmuyor artık olanı da çok pahalı. Bu modelini görmüştüm ama Asus'un ürünlerini kullanmadığım için güvenemedim. Ama bunu da değerlendireceğim teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı