Mekanik klavye değer mi?

Hiper bulabileceğiniz en kalitesiz markalardandır, GK-K83 alması çok daha iyi olacaktır.

Abim 1 senedir kullanıyor gayet memnun. Arada ben de kullanıyorum 100 TL'ye karşılık gayet tatmin edici. Ben tavsiye ediyorum. GK-K83 daha iyidir denemedim bilemiyorum ancak sonuçta GK K83 220 TL iken Hiper 99 TL'ye satılıyor. 220 TL verdikten sonra gamepower warlock gerçek mekanik klavye de alınabiliyor

Bende öyle, normalde trust marka kullanıyorum. İnternette dolaşırken sırf hoşuma gitti diye Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire sipariş ettim. Bakalım gelince göreceğiz artık Bugün yarın gelir sanırım.

Son düzenleme:
Blue/Green Switch dışındaki Switch'er alınabilir bence. Mavi Switch yoruyor.
Ben de geçen ay G103'ten M400'e geçtim Yazım konforum oldukça arttı. Burada moderatörlük yaparken sürekli yazı yazdığım için aldım. Öncesinde 1-2 saat yazı sonrası elim ağrırken buna geçince uzun süre yazsam da ağrımıyor. Mekanik klavyenin oyun klavyesi olarak düşünülmesi yanlış bence. Yazım hissiyatı da çok fark ediyor. Elinizi ağrıtmıyor.
En son Game Ekstra olması lazım, orada 330 TL idi ama stokta yoktu. Gelince alınabilir Apex M400 bence. Başka sitelerde stok durumu nasıl bilmem.

300 lira farktan ziyada G213 o fiyatı hakediyor mu bunu düşünmek gerek. Ayrıca 570 TL K68 için yüksek bir fiyat.
G213 kullandım. Gayet memnun kaldım. Fiyatını da hak ediyor bence. Klavyeyi kullanan arkadaşlarım aa mekanik klavye diye tepki veriyorlardı. Mekanik değil ama mekanik hissini çok güzel veren bir klavye.

G213 kullandım. Gayet memnun kaldım. Fiyatını da hak ediyor bence. Klavyeyi kullanan arkadaşlarım aa mekanik klavye diye tepki veriyorlardı. Mekanik değil ama mekanik hissini çok güzel veren bir klavye.
Bana biraz tuşları ağır gibi gelmişti. O konu da çok hassasım. Brown switch kullanıyorum o bile bazen ağır geliyor bana. Ama RGB oluşu son derece cezbedici bu doğru. Bir süre arkadaşımın RGB RAM'ını kullanmıştım. RGB virüsü bana da bulaştı.

Aynı şekilde benimde tuşları hoşuma gitmedi. Arkadaşımdan denedim. Sert bir tuş şekli var o yüzden zaten bu mekanik klavye mi alsam şüphesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…