570TL K68 RGB için normal bir fiyat, tabi 2. el değilse.Ne kadar olması gerekiyor ki her yerde öyle dolar kurunuda düşünürsek artık ?
570TL K68 RGB için normal bir fiyat, tabi 2. el değilse.Ne kadar olması gerekiyor ki her yerde öyle dolar kurunuda düşünürsek artık ?
Hiper bulabileceğiniz en kalitesiz markalardandır, GK-K83 alması çok daha iyi olacaktır.
G213 tek numarası bana kalırsa RGB olması onun haricinden mebran klavye. Corsair ise yakın zamanda 400 lira dolaylarına düşmüştü.Ne kadar olması gerekiyor ki her yerde öyle dolar kurunuda düşünürsek artık ?
Merhabalar. 2012'den bu yana A4 TECH KB-28G model klavye kullanmaktayım. PUBG, CSGO, Knight Online gibi oyunları hep bu klavyede oynadım hiçbir eksiklik hissetmedim. Belki de bu eksiklik hissetmeme sebebim mekanik klavye kullanmamış olmamdan dolayıdır diye düşünerek Gigabyte Force K83 model bir klavye sipariş ettim. Hiç ihtiyacım yoktu, sadece merakımdan satın aldım. Umarım değer![]()
Ben de geçen ay G103'ten M400'e geçtimBen SS M400 kullanıyorum ve bundan önceki klavyem Logitech G103'tü. Arada o kadar fark var ki. Geçen eski klavyemi denemek istedim ve tuşlara basamadım bile. Çünkü mekanik klavyede tuşa biraz kuvvet uygulamak bile tuşu aktive etmeye yeterken membran klavyelerde tuşa tamamen basmanız gerekiyor. Yani bence mekanik klavye alabilirsiniz. Ben 270 TL'ye almıştım M400'ü. Yine 250-350 TL civarlarında Çin malı olmayan mekanik klavyeler bulabilirsiniz. İlla K68 almanıza da gerek yok yani.
G213 kullandım. Gayet memnun kaldım. Fiyatını da hak ediyor bence. Klavyeyi kullanan arkadaşlarım aa mekanik klavye diye tepki veriyorlardı. Mekanik değil ama mekanik hissini çok güzel veren bir klavye.300 lira farktan ziyada G213 o fiyatı hakediyor mu bunu düşünmek gerek. Ayrıca 570 TL K68 için yüksek bir fiyat.
Bana biraz tuşları ağır gibi gelmişti. O konu da çok hassasım. Brown switch kullanıyorum o bile bazen ağır geliyor bana. Ama RGB oluşu son derece cezbedici bu doğru. Bir süre arkadaşımın RGB RAM'ını kullanmıştım. RGB virüsü bana da bulaştı.G213 kullandım. Gayet memnun kaldım. Fiyatını da hak ediyor bence. Klavyeyi kullanan arkadaşlarım aa mekanik klavye diye tepki veriyorlardı. Mekanik değil ama mekanik hissini çok güzel veren bir klavye.
Dostum açıkçası arkadaşımda da var. Ama hiç mekanik hisli değil baya membran klavye.G213 kullandım. Gayet memnun kaldım. Fiyatını da hak ediyor bence. Klavyeyi kullanan arkadaşlarım aa mekanik klavye diye tepki veriyorlardı. Mekanik değil ama mekanik hissini çok güzel veren bir klavye.
Aynı şekilde benimde tuşları hoşuma gitmedi. Arkadaşımdan denedim. Sert bir tuş şekli var o yüzden zaten bu mekanik klavye mi alsam şüphesi.Bana biraz tuşları ağır gibi gelmişti. O konu da çok hassasım. Brown switch kullanıyorum o bile bazen ağır geliyor bana. Ama RGB oluşu son derece cezbedici bu doğru. Bir süre arkadaşımın RGB RAM'ını kullanmıştım. RGB virüsü bana da bulaştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.