Mekanik Klavye Nasıl Temizlenir?

CasualUser

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2019
Mesajlar
258
Rampage R6 Hydra Plus Blue Switch mekanik klavyeye sahibim. Mekanik klavyelerin olayı o biliyorum ama hayatımda ilk kez mekanik klavye kullandığım için sorayım dedim.
Tüm tuşları çıkartıp temizledikten sonra geri yerleştirirsem bir sıkıntı olur mu? Siz nasıl temizliyorsunuz? Bir de farklı Switch'ler klavyeleri farklı şekilde mi temizlemek lazım yoksa tüm mekanik klavyeler aynı şekilde mi temizlenir?
 
Ben klavye tuşlarını nasıl çıkartacağımı çözemedim. Benim klavyenin özelliğinden midir nedir çekiyorum, döndürüyorum ancak çıkmıyor. Bunun nasıl çıkarılacağını bilen var mı?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buna bakabilirsin.
Merhaba dostum. Galiba sen saber rgb kullanıyormuşsun. Bende saber rgb kullanıcısıyım ve yakın bir zamanda aldım (3-4 ay oldu galiba). İlk defa mekanik klavye kullandığım için acaba bu attığın videoda ki gibi temizlesem bir sıkıntı çıkar mı diye düşündüm. Saber kullanıcısı olarak sana soruyorum klavyeni nasıl temizlediğini anlatırsan çok sevinirim.
 
Merhaba dostum. Galiba sen saber RGB kullanıyormuşsun. Bende saber RGB kullanıcısıyım ve yakın bir zamanda aldım (3-4 ay oldu galiba). İlk defa mekanik klavye kullandığım için acaba bu attığın videoda ki gibi temizlesem bir sıkıntı çıkar mı diye düşündüm. Saber kullanıcısı olarak sana soruyorum klavyeni nasıl temizlediğini anlatırsan çok sevinirim.

Ben de daha 3-4 ay önce aldım ve daha hiç temizlemedim ama önerilen tüm tuşları çıkarıp yüzeyi Switch'leri ve tuşları hafif nemli bir bezle silmek oluyor genellikle.
 
Ben de daha 3-4 ay önce aldım ve daha hiç temizlemedim ama önerilen tüm tuşları çıkarıp yüzeyi Switch'leri ve tuşları hafif nemli bir bezle silmek oluyor genellikle.
1 saat önce falan aynı şeyleri yaptım bir sıkıntı çıkmadı şu anlık, tuşların tam kurumasını bekliyorum.
Ve sende de klavye çok tozlanıyor mu?
 

Geri
Yukarı