Merhaba sanırım 1 ayda bir yaparım temizliği , öncelikle ben bütün tuşları çıkarıyorum ve bir kaba boşaltıyorum sonrasında sıvı sabun + su döküp elimle bildiginiz ovar gibi temizliyorum. Daha sonra havluya sarıp her birisini tek tek kuruluyorum. Klavye de ise ıslak mendil ve pecete ile varsa mesela ben yumusak baslı diş fırcası almıstım klavye icin onun yardımı ile klavyemi temizliyorum.Klavyemi aldığımdan beri pek temizlemiyorum, sadece üstten siliyorum. Tuşların arasında çok toz vs olduğunu fark ettim. Tuşları çıkararak temizlesem sorun olur mu?
Klavyemi aldığımdan beri pek temizlemiyorum, sadece üstten siliyorum. Tuşların arasında çok toz vs olduğunu fark ettim. Tuşları çıkararak temizlesem sorun olur mu?
Klavye temizliğini sürekli yapmak klavyenin malzeme kalitesine göre tuşların daha çabuk aşınmasına neden olabilir aklınızda olsun hocam. 1-2 gün gibi sürelerle kullanmadığınız oluyorsa klavyenizin üzerini örtmeniz tozlanmaması için iyi olur. Bunun haricinde sürekli ayda bir değilde kirlendikçe temizlenmesi tuşların soyulmaması için sağlıklı olabilir.Merhaba sanırım 1 ayda bir yaparım temizliği , öncelikle ben bütün tuşları çıkarıyorum ve bir kaba boşaltıyorum sonrasında sıvı sabun + su döküp elimle bildiginiz ovar gibi temizliyorum. Daha sonra havluya sarıp her birisini tek tek kuruluyorum. Klavye de ise ıslak mendil ve pecete ile varsa mesela ben yumusak baslı diş fırcası almıstım klavye icin onun yardımı ile klavyemi temizliyorum.
Klavyenin ustundeki yazilar silinmiyor mu?Merhaba sanırım 1 ayda bir yaparım temizliği , öncelikle ben bütün tuşları çıkarıyorum ve bir kaba boşaltıyorum sonrasında sıvı sabun + su döküp elimle bildiginiz ovar gibi temizliyorum. Daha sonra havluya sarıp her birisini tek tek kuruluyorum. Klavye de ise ıslak mendil ve pecete ile varsa mesela ben yumusak baslı diş fırcası almıstım klavye icin onun yardımı ile klavyemi temizliyorum.
Hiç bir sorun yaşamadım 1 senede 12 belki daha fazla temizledim artı iyi bir marka değildi en kötü mekanik diyebilirim. 10 gün önce yeni bir klavye'ye geçtim. El öpmekle dudak aşınmaz.Klavye temizliğini sürekli yapmak klavyenin malzeme kalitesine göre tuşların daha çabuk aşınmasına neden olabilir aklınızda olsun hocam. 1-2 gün gibi sürelerle kullanmadığınız oluyorsa klavyenizin üzerini örtmeniz tozlanmaması için iyi olur. Bunun haricinde sürekli ayda bir değilde kirlendikçe temizlenmesi tuşların soyulmaması için sağlıklı olabilir.
1 sene de en az 12 defa yaptım. Hatta kardeşimin klavyesinde 'de aynı temizliği yaptım. Çamaşır suyu kullanmıyorumKlavyenin ustundeki yazilar silinmiyor mu?
Ben de yeni mekanik klavye aldim da. Ondan merak ettim. Cahilligime ver.Hiç bir sorun yaşamadım 1 senede 12 belki daha fazla temizledim artı iyi bir marka değildi en kötü mekanik diyebilirim. 10 gün önce yeni bir klavye'ye geçtim. El öpmekle dudak aşınmaz.)
1 sene de en az 12 defa yaptım. Hatta kardeşimin klavyesinde 'de aynı temizliği yaptım. Çamaşır suyu kullanmıyorumSıvı sabun + su ile hiç bir sorun yaşamazsınız.
Est.. Hayırlı olsun.Ben de yeni mekanik klavye aldim da. Ondan merak ettim. Cahilligime ver.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.