Mekanik klavye önemli mi?

Tercihimi Rampage'den kulanırdım.

Rampage gibi çöp bir markanın ürünlerini almayın önermeyin.

Bu modellere bakın.

Neden Rampage gibi çöp markalar alınmaz diyorum kalitesiz fason mal kullanıyorlar, çakma switchler vs. ayrıca yeni çıkan KB-R211 fortek markasının bir klavyesi iken KB-R210 ise aula L2098 adlı klavyenin marka basılmış halidir.

Şu anda Rampage kulaklık kullanmaktayım 5 kere servise yolladım çözüm bulmadılar 2 senedir sürünüyorum.

Zevkine oynuyorsanız pek bir önemi yok.

KB-R91 kullanıyorum. Çoğu kazımaların kenarları silik. Küçüktür tuşu yanmıyor. E ve D tuşları oyun esnasında hızlı basımda yerinden fırlıyor. Tuşlar çok sağlam tutmuyor. Tuşu tutup klavyeyi kaldıramazsınız. Onun dışında bilek desteği terletiyor . Rampage marka klavyelerin alınmayacağı kanaatindeyim.

Yakın zamanda eski mekanik klavyem bozuldu. Normal klavye de kullandım ama mekanikle fark hissetmedim. Razer Cynosa Lite almayı düşünüyorum bu fiyata da Rampage mekanik klavye var. Sizce mekanik olması önemli mi?

Eğer oyunu eğlencesine oynuyorsanız bence pek önemi yok ama daha profosyonelce oynayacaksınız ve f/p bir ürün bulunduysa alınabilir.

Rampage tavsiye etmiyorum.
Rampage alınmaz evet ama düşük bütçeler için. En azından ben böyle düşünüyorum. Evet , eğlencesine oynayacaksanız mekanik olması önemli değil. Günlük normal klavyelerden olabilir.

Ben bile Hadron marka klavye fare kullanıyorum elimde yok diye. İş görüyor.

Mekanik klavyeyi daktilo sesi gibi tuş sesi sevenler tercih ediyor genelde. Sessiz veya daha az sesli olan mekanik klavyeler ise görünüm olarak estetik bulanlar tercih edebilir. Bunların dışında ömrü daha uzunmuş. Ben hiç kullanmadım ama gözlemlediğim kadarıyla bu gibi faktörler var.

Bende yeni Rampage mekanik klavye aldım şu anlık memnunum sadece macro tuşlarına dikkat etmemişim elim kayıyor arada sırada 3 senedir Rampage kulaklık kullanıyorum çok düştü çok kablosu sandalye altında kaldı hala sapa sağlam çalışıyor bence biraz şans işi.

Düşük bütçeler için Redragon gayet başarılı ürünler üretiyor hocam. Rampage tercih etmeye gerek yok düşük bütçe için.

Daha hızlı basmak, daha fazla tepki süresi, üst üste basabilmek hızlıca.
En az 18 tuştan fazlasına aynı anda basabilmek bile.
Mekanik klavye alınması gerektiğini gösterir bence.

Haklısınız. Eski Kullandığım Klavye Logitech G513 Carbon Çok güzeldi 3 yıl kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…