Mekanik klavye önerisi

omar213

Hectopat
Ben 300TL olan Gamepower Ogre almak istiyorum fakat uzun kullanımda nasıl bir sonuç alacağımı bilmediğim için size soruyorum. Eğer kötüyse Max 400TL olacak şekilde.
Mekanik, RGB ve outemu Blue Switch klavye önerisinde bulunur musunuz bilek desteği olursa mükemmel olur. :)

Ben 300TL olan Gamepower Ogre almak istiyorum fakat uzun kullanımda nasıl bir sonuç alacağımı bilmediğim için size soruyorum. Eğer kötüyse Max 400TL olacak şekilde.
Mekanik, RGB ve outemu Blue Switch klavye önerisinde bulunur musunuz bilek desteği olursa mükemmel olur. :)

Ona para vermeyin.
Sadece 29 TL aşıp şunu alın.
Bu arada Blue Switch çok önemli değilse.
Pusat K3 Pro'ya bakın derim.

@Samotne Ciasteczka

Klavye (Redragon) gayet güzel ama sanırım Türkiye'de pek bilinmiyor gibi o yüzden pek bilemedim. Nadir kullanıcısı var gibi duruyor. Artı olarak yazlımı bulunmakta mıdır?
Yazılımı bulunmakta. Redragon, FSP'nin alt markası. Ürünleri ise gayet kaliteli ve F/P.

Ogre alma, kronik sorunlu.
Indrah al. Redragon kaliteli firma. @Van Der Linde kullanıyor ve mennun, benim tavsiyemle almıştı zaten.

Peki uzun kullanımda tuşlardan yay sesi geliyor mu?

Herhalde herhangi birinin yazılımını indirince algılıyor çünkü K555'i göremedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı