Mekanik Klavye Önerisi

Teşekkür ederim değerlendirmem arasında.
Peki buradaki herkese bir sorum olacak
Razer Blackwidow Elite, Razer Blackwidow V3 ve Redragon K580 Vata arasından hangisini alırsınız. Razer klavyelere para vermeye gerek var mı cidden ben uygun fiyata gördüğüm için almıştım.
Hocam bütçeniz yüksekse XPG Summoner alın. Cherry MX Blue kullanıyor, bayağı iyi. Deri bilek desteği de bulunuyor. Razer klavyelere o kadar para vermeye "bence" gerek yok. XPG Summoner iyi bir seçim olacaktır.

Bütçem varsa tabii ki Razer alırdım. Onun dışında Cherry MX Blue switch kullanan XPG Summoner da F/P bir klavye.
O zaman Razer Blackwidow V3 alıyorum hocam teşekkürler.
Hocam bütçeniz yüksekse XPG Summoner alın. Cherry MX Blue kullanıyor, bayağı iyi. Deri bilek desteği de bulunuyor. Razer klavyelere o kadar para vermeye "bence" gerek yok. XPG Summoner iyi bir seçim olacaktır.
Hocam kardeşime gösterdim de ışıklandırma istiyor sanırım biraz da pek sevmedi gibi ışıklandırmasını.

Belki İtopya'da stokta olmayanlar vardır aralarında aynı bütçe ile bulunabilir başka yerlerde de.

Belki İtopya'da stokta olmayanlar vardır aralarında aynı bütçe ile bulunabilir başka yerlerde de.
Hocam Corsair ve Cooler Master'ı geçiyorum maalesef. Sesli bir klavye istiyoruz. Red switchler biraz sessiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı