Merhaba arkadaşlar,
Şu an dandik, mekanik olmayan bir klavyem var.
Mekanik Gaming laptopla birlikte, bir klavye bir de mouse alacağım.
Mouse Logitech G102 beğendim.
Klavye içinse, Razer, SteelSeries, Corsair, Logitech markalarından uygun ürün bakacağım. Ama isteğim mekanik ve sessiz olması. RGB falan fark etmez benim için.
Size bulduğum ürünleri yazayım.
www.sinerji.gen.tr
www.incehesap.com
www.avansas.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
Şu an dandik, mekanik olmayan bir klavyem var.
Mekanik Gaming laptopla birlikte, bir klavye bir de mouse alacağım.
Mouse Logitech G102 beğendim.
Klavye içinse, Razer, SteelSeries, Corsair, Logitech markalarından uygun ürün bakacağım. Ama isteğim mekanik ve sessiz olması. RGB falan fark etmez benim için.
Size bulduğum ürünleri yazayım.
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
SteelSeries Apex 3 SSK64808 TR Q RGB Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Kablosuz Klavye, Klavye Mouse Seti ve Klavye Fiyatları l Avansas
Uygun fiyatlı Klavyeler, ücretsiz kargo ve 1 iş gününde teslimat avantajıyla Avansas’ta. Tıklayın ve dilediğiniz ürünü hemen satın alın!
ASUS ROG Strix Scope RX ROG RX Red Optik Mekanik Switch RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
MSI Vigor GK50 Low Profile TR Q RGB Kailh Low Profile Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Corsair K55 RGB Pro XT CH-9226715-TR TR Q Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Corsair K60 RGB Pro Cherry MX Low Profile Speed CH-910D018-TR TR Q Mekanik Kablolu Siyah Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Son düzenleyen: Moderatör: