Mekanik klavye önerisi

ertan13

Decapat
Şu anda Gamepower Warlock compact red Switch kullanıyorum, bazı takılmalar oluyor, klavyeyi değiştireceğim. Fakat bu klavyeden biraz daha kaliteli bir klavye almak istiyorum ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3000 lira.

3000 lira.

O butcede hotswaple kalıtelı klavye onereyım sana Royal Kludge RK100 Mekanik Klavye 100 Tuş Üçlü Mod Kablosuz bluetooth5.0 + 2.4Ghz + Type-C Kablolu Çalışırken Değiştirilebilir RK Anahtarı USB Hub Şarj Edilebilir RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye

GAMAKAY LK67 Mekanik Klavye 67 Tuşlar Gamakay Özelleştirilmiş Phenix/Kristal/Wasp Anahtarı Çalışırken Değiştirilebilir Üçlü Mod Tip-C Kablolu bluetooth 2.4G Kablosuz OEM Profil Puding Tuşları RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye Dö hocam daha detaylı tavsıye ıcın DC yazın bana.
bkryldzi.
#2996 şu an bırkac ısım var maalesef.

Şu anda Gamepower Warlock compact red Switch kullanıyorum, bazı takılmalar oluyor, klavyeyi değiştireceğim. Fakat bu klavyeden biraz daha kaliteli bir klavye almak istiyorum ne alabilirim?

Hocam simdi siz hangi olculerde klavye istiyorsunuz; %60, %65,%75, TKL,%96 ve Full size. Bunun yaninda nasıl Switch istiyorsunuz tacticle( dokunsal), linear (dogrusal) ya da clicky. Sonra tus kalistesi nasıl olsun PBT, abs, double shout PBT'ya da abs. Sonra hangi profil keycaps istiryorsunuz? Cherry, XDA, sa, OEM, mda profiel hangisi size daha hos geliyor, hangi amac ile kullanacaksiniz. Bana isteklerinizi belirtin size cok daha iyi yardimci olayim. Benim elimde şu an 4 tane klavye var 96key, %75(2 adet var ),%60 boyutlari bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı