bütçe nedirMerhaba. Mekanik klavye arıyorum çok fazla pahalı olmayan kaliteli ve tuşları sessiz çalışan bir klavye istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
SWAR50 kodu ile 50 TL indirim alabilirsin.Merhaba. Mekanik klavye arıyorum çok fazla pahalı olmayan kaliteli ve tuşları sessiz çalışan bir klavye istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
2 bin tl civarı düşünüyorum hem bütçeye uygun hem bütçe dışında gerçekten kaliteli bulduğunuz bir ürünü tavsiye edebilirsiniz.bütçe nedir
İngilizce klavyeye alışık değilim Türkçe klavye öneriniz var mıSWAR50 kodu ile 50 TL indirim alabilirsin.
![]()
Akko 5087S Black and Pink Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Asus modelin toza ve suya dayanıklı olması ilgimi çekti inceleme videosunda da dayanıklı görünüyor teşekkürler![]()
ASUS ROG Strix Scope RX Mekanik Gaming Klavye
1ms tepki süresi ve 100 milyon kez basma ömrü ile tutarlı ve sallantısız tuşlar.www.laptop.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.