Mekanik klavye önerisi

xsharke

Hectopat
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F

Anakart: Gigabyte B850M Force

RAM: Goodram IRDM Black 16 GB 6000 MHz CL30

Ekran Kartı: Sapphire RX 9060 XT Pure

SSD: Kioxia Exceria PRO 1 TB M.2 SSD

İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB

Güç Kaynağı: RJK Cratos Lite 850W

Kasa: Aerocool D501A White

Monitör: KTC H27E6 2K 300Hz

Mouse 1: Rampage Zenith Pro
Mouse 2: Fevell Z1
Mouse 3: Furylevel Z1 (Eski sürüm)

Klavye: Aula F75 White
Meslek
Laptop Yetkili Servis Stajyeri
Mekanik klavye önerisi istiyorum. Mavi ve ses çıkartan Switch olmayacak. Bunun dışındaki her türlü klavyeyi önerebilirsiniz. Ayrıca Redragon klavyesi hakkında bilgi alabilirsem çok güzel olur.

Mekanik klavye önerisi istiyorum. Mavi ve ses çıkartan Switch olmayacak. Bunun dışındaki her türlü klavyeyi önerebilirsiniz. Ayrıca Redragon klavyesi hakkında bilgi alabilirsem çok güzel olur.
hocam 1700 tl bütçe belirtip hiçbir klavye bulamadım doğru düzgün. Çoğu kişi ona çöp buna çöp diyor. Ben 600 tl ye trendoyldan t60 klavye aldım red switch. Çokta memnunum. yalnız yüzde 60 tır ona dikkat edin.

hocam 1700 tl bütçe belirtip hiçbir klavye bulamadım doğru düzgün. Çoğu kişi ona çöp buna çöp diyor. Ben 600 tl ye trendoyldan t60 klavye aldım red switch. Çokta memnunum. yalnız yüzde 60 tır ona dikkat edin.
Hayırlı olsun hocam o fiyata on numara klavyeler varken gidip 3-4 ay sonra bozulacak klavyeyi almışsınız.

Eğer fiyat performans bir şey istiyorsanız E-YOOSO Z11T bakabilirsiniz. Bütçenizin yarısı kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı