Arkadaşlar mekanik klavye önerisinde bulunur musunuz?
Hiçbir bilgi verilmemiş nasıl öneride bulunabiliriz?
Dostum sen iyi misin? Biz senin bütçeni, ne istediğini nereden bilelim ?Kankam bilgi vermeme gerekmi var öneride bulunun dedim red switch blue switch fark etmıyor veyahut da marka falan.
Dostum sen iyi misin? Biz senin bütçeni, ne istediğini nereden bilelim?
Bu klavyede belirtmediğiniz bütçenize uygundur umarım.![]()
Asus ROG Claymore II Red Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Claymore II Red Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Claymore II Red Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeden yana sıkıntı yok dostum önerirsen sevinirim.
Hocam şaka bir yana;Bütçeden yana sıkıntı yok dostum önerirsen sevinirim.
Bakıyorum şimdi klavyeye. Teşekkür ederim bu arada.
![]()
All Products
Discover premium mechanical keyboards, accessories, and typing upgrades in our online store. Elevate your experience with hot-swappable switches, RGB lighting & customizable designs.epomaker.com
220 dolar + vergi + gümrüğe takılacak onlarla uğraşacaksın. Madem bütçede sorun yok gayet güzel klavye.
Hocam şaka bir yana;
Buradakilere bakmanızı öneririm, normalde ben yurt dışı Custom klavye toplayacaktım fakat son çıkan düzenlemeyle ortada kaldım, buradakilere bakabilirsiniz.Klavyeler
wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.