Mekanik klavye önerisi

egetan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Ben mekanik klavye alacağım fakat pek bir bilgim yok mekanik klavyelerle ilgili bana önerebileceğiniz daktilo gibi sesi olan kullanması oldukca zevkli bir mekanik klavye önerir misiniz? Bütce fark etmez şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim önerileriniz için.

Bide bu arada laptop kullanıyorum yani laptop a bağlıyacağım bağlanabilir dimi ?

Corsair'ın K70 serisini çok beğeniyor sana da önerebilirim. Üç farklı klavyesi var. Red, Brown, Blue switch olarak 3'e ayrılıyor.

Red serisinde çok ufak bir dokunuşla tuş algılanır, istediğin şekilde "daktilo" gibi ses almazsın

Blue serisinde ise basmak için daha yüksek bir kuvvet uygulaman gerekir ve çok ses çıkarır.

Brown serisi ise bunların tam arasında olan bir klavyedir ve önerim bunu alman yönünde. Gerçekten kullanırken mutluluk veren bir klavye :)

Not: Blue serisinde belirttiğim yüksek kuvveti red'e kıyasla söyledim. Yoksa aradaki fark çok az. Bunu da belirtmek istedim.

İyi oyunlar! (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı