Mekanik klavye önerisi

Bütçe
1500

arif13839

Hectopat
Herkese merhaba,

1500 TL bandında, bir mekanik klavye almak istiyorum. Ben Redragon 617 Fizz, Gamepower Eva 5 ve Lecoo GK304 arasında kaldım. %60 ve TKL olacak şekilde önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler herkese.

Herkese merhaba,

1500 TL bandında, bir mekanik klavye almak istiyorum. Ben Redragon 617 Fizz, Gamepower Eva 5 ve lecoo GK304 arasında kaldım. %60 ve TKL olacak şekilde önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler herkese.

Redragon iyidir hocam, onun dışında Attack Shark K75 öneririm.

Bende Rampage R74 Var, oldukça memnunum. Dilersen göz atabilrsin.

^

Neden öyle düşündün ki? Bu markaya bu kadar ön yargılı olmanın sebebi nedir? Ben bahsettiğim klavyeden gayet memnunum açıkçası.

Herkese merhaba,

1500 TL bandında, bir mekanik klavye almak istiyorum. Ben Redragon 617 Fizz, Gamepower Eva 5 ve Lecoo GK304 arasında kaldım. %60 ve TKL olacak şekilde önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler herkese.
Hocam biraz saçma olucak ama bütçenizi 1k daha artırıp akko fun60 pro almanızı öneririm. manyetik switch (cs,valo gibi fps oyunlarında 10 adım öne taşır sizi.), 2.4g, bluetooth ve kablo desteği var. Bence cs oynuyorsanız ben alın derim. 1.5kya ise 617 fizz popüler bu aralar ama zamanındas aula f75 ünlüydü. Şimdi bi anlamı kalmadı sorun üstüne sorun çıkıyor bazılarında.

Redragon iyidir hocam, onun dışında Attack Shark K75 öneririm.

Hocam benim gözümde Attack Shark da Rampage gibi bir marka. Attack Shark R1 aldım ve ilk aldığımda 2 haftadan fazla giden şarj aynı kullanımda 2 günde %50ye düştü. Klavyede de Akko önerme sebebim, hem çok fazla araştırmış olmam hem de Akko'nun yurt dışında yıllardır kullanılıyor olması.

Herkese merhaba,

1500 TL bandında, bir mekanik klavye almak istiyorum. Ben Redragon 617 Fizz, Gamepower Eva 5 ve lecoo GK304 arasında kaldım. %60 ve TKL olacak şekilde önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler herkese.

Bütçeni arttırabilirsen Rapid trigger özelliği bulunan ve kablosuz özelliği de bulunan bu klavyeye bir şans verebilirsin.

Klavyede Akko zaten daha iyi, fiyat olarak da daha iyi. Attack Shark'ın farelerini bende tavsiye etmem, fakat klavyeleri F/P

Bende var şu an geek GK61 donanım olarak güzel fakat hırpalarsanız sıkıntı çıkarabiliyor. Şu an 6-7 tane tuşun LED'leri bozuk sadece lacivert yanıyor . Bence almışken iyisini alın sorunsuz kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…