Mekanik klavye önerisi

Ekitai

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, TKL bir klavye arıyorum almışken sesi ve hissiyatı güzel olan bir şey olsun istiyorum. Halihazırda SteelSeries Apex 9 mini ve deneme amaçlı aldığım Gamepower Eva 3 var. Apex 9 Mini'nin sesi ve hissiyatı çok güzel ama %60 olduğu için günlük hayatta kullanamıyorum ve o varken Eva 3'ü kullanmak sinirimi bozuyor açıkçası.
Pre-Build mi almalıyım yoksa Custom kendim mi toplamalıyım bilemiyorum. Aula F87 Pro modelini çok gördüm, araştırırken bayağı hoşuma gitti açıkçası. Bütçem şu anlık yok seçeneklere göre karar vereceğim. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Herkese iyi sosyaller, TKL bir klavye arıyorum almışken sesi ve hissiyatı güzel olan bir şey olsun istiyorum. Halihazırda SteelSeries Apex 9 mini ve deneme amaçlı aldığım Gamepower Eva 3 var. Apex 9 Mini'nin sesi ve hissiyatı çok güzel ama %60 olduğu için günlük hayatta kullanamıyorum ve o varken Eva 3'ü kullanmak sinirimi bozuyor açıkçası.
Pre-Build mi almalıyım yoksa Custom kendim mi toplamalıyım bilemiyorum. Aula F87 Pro modelini çok gördüm, araştırırken bayağı hoşuma gitti açıkçası. Bütçem şu anlık yok seçeneklere göre karar vereceğim. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
F87 Pro alabilirsiniz, ancak bütçeniz nedir?

Sesi gayet güzel ama işte ses seviyesini algılayamıyorum videolardan.

Aula F75 veya F75 Max nasıldır? 400 500 lira daha pahalı ama aradaki farka değerse niye olmasın.
Aradaki farka değip değmemesi senlik bir şey ama kalite olarak çok bir fark almazsın onu söyleyeyim. 75 boyut istiyorsan al ama onun harici aradaki farkı vermek gereksiz. Ses olarak sesi bir tık yüksek ama rahatsız edecek seviyede olduğunu düşünmüyorum, tabi biraz kişisel bir durum. Yine de çok rahatsız olursan silent switch alabilirsin.

Sıfır ses istiyorsan bunu önerecektim ama stok bitmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı