Mekanik klavye önerisi

yasinozturkk04

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben uzun zamandır bir klavye arıyorum ama henüz düzgün bir klavye bulamadım. Bayağı bir klavye inceledim, hepsine sırasıyla baktım. Madlions serisine baktım ama kalitesiz olduğunu gördüm. Bana yeni olarak Madlions yerine Akko MonsGeek M1 V5 klavyesi önerdiler. Bu klavyenin 1000 Hz polling rate olduğunu gördüm. Aslında bu klavyenin rengi ve sesi çok hoşuma gitti. Her bakımdan mekanik olması gerçekten çok güzel bir durum. İlk başlarda rapid trigger var mı diye bakıyordum ama rapid trigger’ın çok da önemli olmadığını söylediler, ben de o özelliğine bakmıyorum.

Akko MonsGeek Fun 60 Pro modelini de gördüm; aralarında sadece yapısı değil, sesi ve her şeyiyle farklar var gibi. Sizce hangisini ya da nasıl bir klavye almalıyım?

Merhaba, ben uzun zamandır bir klavye arıyorum ama henüz düzgün bir klavye bulamadım. Bayağı bir klavye inceledim, hepsine sırasıyla baktım. Madlions serisine baktım ama kalitesiz olduğunu gördüm. Bana yeni olarak Madlions yerine Akko MonsGeek M1 v5 klavyesi önerdiler. Bu klavyenin 1000 Hz polling rate olduğunu gördüm. Aslında bu klavyenin rengi ve sesi çok hoşuma gitti. Her bakımdan mekanik olması gerçekten çok güzel bir durum. İlk başlarda Rapid trigger var mı diye bakıyordum ama Rapid Trigger'ın çok da önemli olmadığını söylediler, ben de o özelliğine bakmıyorum.

Akko MonsGeek Fun 60 Pro modelini de gördüm; aralarında sadece yapısı değil, sesi ve her şeyiyle farklar var gibi. Sizce hangisini ya da nasıl bir klavye almalıyım?

Bütçeniz nedir?

Bütçe olarak 5000–6000 TL civarında bir bütçem var. Fazlasını vermek pek istemiyorum.

Attığın klavyeleri görmüştüm. Keşke beyaz olsalardı; her şeyin beyaz olmasını istiyorum çünkü renk olarak bunları çok tercih etmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı