Mekanik Klavye Önerisi

ernu

Megapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba,

Yeni topladığım sistem için bir klavye arıyorum, mekanik çok sesli olmayan ve kablosuz bir model bakıyorum. Bütçe sorunum yok, Logitech G915 X Lightspeed'i araştırdım fakat çift tıklama sorunundan çok bahsedilmiş, aynı şey muadil Razer modelinde de söylenmiş. Üstelik her iki modelde de Switch'ler sabit, değiştirilemez geliyormuş. Bu da ilerisi için problem yaratabilir benim için.

Dahili keypad olması çok önemli çünkü iş için de kullanacağım, sayılarla fazlasıyla işim oluyor. Harici keypad almayı düşünmüyorum çünkü masaüstüne kalabalık olsun istemiyorum. ARGB zaten birçok modelde artık var, fakat programlanabilir tuş olması da işime çok yarar. Logitech ve Razer modellerinde zaten direkt olarak ayrı tuşlar fakat Çinli markalarda daha çok üst sayı tuşları ile uygulamalar gördüm.

Tüm bunlar düşünüldüğünde önerebileceğiniz marka, modeller nelerdir? :)

Şimdiden teşekkür ederim.

G512-G513 önerebilirim. Zamanında 2020 de almıştım bu klavyeyi. Klavyeyi temizlerken tuşların bazı tırnakları kırılmıştı garantiye başvurdum. Müşteri hizmetleri benden sadece FOTOĞRAF isteyip -garantiye göndermeme gerek kalmadan- değişim sağlayacaklarını söylediler, eski klavyeyide çöpe atabilirsiniz dediler. Şu an 4 senedir de garantiden gelmiş klavyeyi kullanıyorum.

Dipnot: Güncel olarak klavyelerden hiç bir haberim yok. Belki bu fiyatlara bu klavyelerden çok kalitelisini alırsınız.

açıkçası maksimum 15k olarak düşünüyorum ama ürüne bağlı yani çok iyi, fonksiyonel bir klavye için biraz daha üzerine çıkabilirim.

Bence oralara kadar çıkmana gerek yok. Her türlü işini görür bu.

Bence oralara kadar çıkmana gerek yok. Her türlü işini görür bu.

Evet, wraith'in sitesini incelerken full size'da bu model dikkatimi çekmişti. Fiyat olarak premium diyebileceğimiz markalara kıyasla çok rekabetçi. Akşam inceleme videolarına detaylıca bakacağım. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı