Mekanik klavye sesi nasıl azaltılır?

Poron köpük + Gasket yapsan bile sesi azalmaz (moderatörler o Poron diye bir köpük düşündüğünüz şey değil)

Şöyle bir şey kendisi, hotswap olup olmadığını bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 16
Şu attıgım ürün gibi şeylere bak. Linki örnek olarak attım yorumları kötü. Araştırıp kendine göre bak. Eğer iyiyse kullanırsın ama illaki bir dezavantajı vardır diye düşünüyorum.
knk click switch ya bi ile yaramaz sadece az daha tok yapar sesi

Senin switchten kaynaklı, hot swap olsa switchleri değiştir derim ama yok diye biliyorum o klavyede. O-ring takmayı dene, kesin çözüm değil ama uygun yollu bir ürün olduğu için işe yaramazsa da çok takılmazsın. O da işe yaramazsa çözüm yeni klavye almak

Razer ekosistemi bozmadan en az ses çıkaracak pahalı olmayan klayve modelleri var mı?

Clicky switch (blue gibi) o ring linear ve tacticle gibi en dibe vurunca ses yapan switchler için etkili clicky bastığında dibe gitmeden ses yapıyor

adamın switch clicky

Razer ekosistemi bozmadan en az ses çıkaracak pahalı olmayan klayve modelleri var mı?
Razerın genel anlamda klavyeleri gereksiz pahalı ve kötü maalesef. Widow v4 de bile gasket yapı yok hatırladığım kadarıyla. Başka markalara kabulsen bütçene göre çeşit çeşit öneri yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…