Şu attıgım ürün gibi şeylere bak. Linki örnek olarak attım yorumları kötü. Araştırıp kendine göre bak. Eğer iyiyse kullanırsın ama illaki bir dezavantajı vardır diye düşünüyorum.
Razer Blackwidow V3 TKL kullanıyorum (Green Switch) deli gibi Switch sesi gidiyor odalara, geceleri rahat oyun oynayamıyorum. Bir de kapımda buğulu cam panel var; oda pavyon gibi, her yer LED. Yansımaması için orayı da örtmem gerek. Öneri verirseniz sevinirim, tekrar konu açmamak için öneri istedim.
Senin switchten kaynaklı, hot swap olsa switchleri değiştir derim ama yok diye biliyorum o klavyede. O-ring takmayı dene, kesin çözüm değil ama uygun yollu bir ürün olduğu için işe yaramazsa da çok takılmazsın. O da işe yaramazsa çözüm yeni klavye almak
Senin switchten kaynaklı, hot swap olsa switchleri değiştir derim ama yok diye biliyorum o klavyede. O-ring takmayı dene, kesin çözüm değil ama uygun yollu bir ürün olduğu için işe yaramazsa da çok takılmazsın. O da işe yaramazsa çözüm yeni klavye almak
Razerın genel anlamda klavyeleri gereksiz pahalı ve kötü maalesef. Widow v4 de bile gasket yapı yok hatırladığım kadarıyla. Başka markalara kabulsen bütçene göre çeşit çeşit öneri yaparız.